З’явився, не запилився: Олег Винник повернувся на сцену – нішу “повелителя вовчиць” застовбив за собою

Олег Винник повертається з новою піснею "Мої люди": символ підтримки в часи випробувань для України та шанс на новий початок для артиста, що тривалий час мовчав.

Український артист Олег Винник, який на даний момент перебуває у Німеччині від початку повномасштабного вторгнення, неочікувано вразив своїх шанувальників, анонсуючи повернення до діяльності. Інформація про легендарне відновлення з’явилася на Facebook-сторінці голови його офіційного фан-клубу Валерії Барон.

Свіжа композицію артист назвав “Мої люди”, вона побачив світ 23 серпня дуже символічно до Дня Прапора України. Цей трек написаний українською мовою і став першим релізом Олега після подій 24-го лютого.

Представниця офіційного фан-клубу Олега Винника відразу поділилася з шанувальниками цією новиною у пабліку. Валерія Барон прокоментувала цей реліз як “Сенсацію” та виразила свої теплі почуття щодо неочікуваного релізу “Мої люди”.

Коментар голови фан-клубу Олега
Коментар голови фан-клубу Олега

Повернення кумира відзначається особливою актуальністю. Виконавець фактично провалився під землю інфопростору на фоні російського вторгнення, оселившись за кордоном і не коментуючи ситуацію в Україні. Пізніше він повідомив, що лікується від тяжкої хвороби, але водночас займається волонтерством, хоч і не афішує цього.

Ця мовчазна позиція викликала критику з боку фанів та колег, проте повернення з новою піснею свідчить про намір артиста знову зайняти активну позицію в музиці та показати своїм шанувальникам та країні, яку цінність вони для нього несуть.

“Мої люди” стала не лише музичним релізом, а й символом підтримки та єдності у цей складний час для України. Винник показав, що навіть у найскладніші часи мистецтво залишається важливим способом вираження і підтримки. Нова після артиста знайшла відгук у серцях шанувальників, та на даний момент перейшла позначку у понад 100 000 (сто тисяч) переглядів!

Нагадаємо, що крайньою піснею, яку випустив артист була “Наталя-Наталі” ще у 2019 році. Чи очікувати фанатам кліп на новий хіт Олега Винника “Мої люди” ще невідомо.

Нові статті

Схожі статті

“Я неідеальна”: 30-річна дружина Віктора Павліка показала свою фігуру з усіх ракурсів – “Це нормально”

Катерина Репяхова не соромиться показувати себе справжню та "неідеальну" - блогерка та бізнесвумен показала свою фігуру і звернулась до. фанатів.

Руслана, Джамала, Ольга Сумська та інші зірки, які повернулися до звичайного життя: чому пішли зі сцени

Чому популярні українські артисти обирають спокійне життя, фокусуючись на родині та нових проектах не зважаючи на славу, яку вони здобувають роками?

Смачна закуска до родинної вечері: рулетики з баклажанів, які легко приготувати з доступних продуктів

Смачні та легкі в приготуванні рулети із свіжих баклажанів із сиром – закуска, яку обовʼязково варто створити восени, до повсякденного або святкового столу. Ділимося рецептом страви далі.

Дмитро Коляденко розкрив таємниці особистого життя з Іриною Білик: що примусило пару більше не спілкуватись?

Хореограф Дмитро Коляденко зізнався, що спричинило розрив з співачкою Іриною Білик, а також поділився думками про її нове особисте життя та його роль у ньому.