Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Відомий співак Микита Ломакін став популярним в українському суспільстві після свого виступу в талант-шоу “Х-фактор” та “Голос країни”. Наразі цей молодий і талановитий хлопець співпрацює з Тіною Кароль.

За словами 26-річного Ломакіна – Тіна це дуже душевна, глибока, творча людина. В її словах обовʼязково слід шукати сенс. Микита в свою чергу завжди дослухається до слів Кароль. Адже вони мають вкрай особливе значення.

Тіна дуже сильно духовна та мудра людина – розповів Микита Ломакін

Водночас учасник “Х-фактору” зазначив, що іноді Тіна Кароль може і міцним слівцем окропити. Артист пригадав, коли співачка лише одним словом змогла охарактеризувати його виступ на сцені.

Вона мені одного разу на “Голосі країни” написала одним словом “Ді*іл”.

Сталось це через те, що виконавець почимчікував на сцену, але… забув захопити із собою навушники. В результаті Ломакін взагалі не міг нічого почути.

Микита Ломакін з Х-фактору розповів несподівану правду про Тіну Кароль
Микита Ломакін з Х-фактору розповів несподівану правду про Тіну Кароль

До речі, нещодавно стало відомо, що 39-річна Тіна Кароль стане членкинею Нацвідбору на Євробачення-2025. Артистка зробила заяву щодо цієї події. Раніше шанувальники питали в зірки — чи планує вона взяти участь у Нацвідборі ще раз.

Тоді артистка надала загадкову реакцію на питання. Та згодом організатори повідомили, що Кароль займе на заході місце музичного продюсера.

Микита Ломакін з Х-фактору розповів несподівану правду про Тіну Кароль
Микита Ломакін з Х-фактору розповів несподівану правду про Тіну Кароль

На цій посаді Тіна замінить іншу відому особистість – Дмитра Шурова. “Євробачення 2025” пройде у Швейцарії. Перший та другий півфінал відбудеться 13 та 15 травня. Гранд-фінал пройде 17 травня в тому ж місті.

Тіна Кароль прокоментувала власну участь у “Нацвідборі 2025” та заявила, що буде рада побачити багато яскравих і талановитих виконавців.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.