Розчарувалась у коханні: 51-річна Олеся Жураківська вибрала себе після років аб’юзу – як це було і хто він

Олеся Жураківська здається сильною й незалежною жінкою, але як виявилось акторка мала досвід з нездоровими стосунками з колишнім чоловіком - як все закінчилось?

Олеся Жураківська нещодавно поділилася своїм досвідом аб’юзивних стосунків. Вона зізналась, як їй вдалося розірвати стосунки зі своїм колишнім чоловіком, і як це вплинуло на її психічний стан.

Олеся пережила значне розчарування в любові, хоча у її житті був лише один шлюб. Спочатку вона відчувала себе як у казці, однак з часом ситуація змінилася. Ревнощі, стеження та емоційний аб’юз стали звичними в її житті. Акторка зазначила, що поступово почала усвідомлювати, що її психічний стан погіршується. Вона зізналася, що їй стало важко боротися з постійним відчаєм і страхом. У певний момент у неї виникли тривожні думки, які змусили задуматися про крайні дії.

Олеся Жураківська розповіла про нездорові стосунки з колишнім чоловіком
Олеся Жураківська розповіла про нездорові стосунки з колишнім чоловіком

З часом Олеся зрозуміла, що їй потрібно знайти вихід із цієї ситуації. Вона прагнула довести обставини до такого стану, щоб її партнер самостійно вирішив, що настав час розлучитися. Акторка зазначила, що вона змінилася до невпізнаваності, відчуваючи, ніби втратила себе в цих стосунках.

Олесю Жураківську врятували її власні дії, адже саме чоловік вирішив завершити їхні стосунки, в результаті чого вони розлучилися. Вона, спираючись на свій досвід, настійливо рекомендує всім жінкам не залишатися в аб’юзивних стосунках і покладатися лише на себе.

Олеся Жураківська розповіла про нездорові стосунки з колишнім чоловіком
Олеся Жураківська розповіла про нездорові стосунки з колишнім чоловіком

Акторка вважає, що не варто витрачати час у відносинах, які ведуть до занепаду. Якщо жінка помічає, що стосунки рухаються в неправильному напрямку, особливо коли є агресія, аб’юз або психологічний тиск, їй слід зосередитися на собі, бути егоїстичною в позитивному сенсі. Вона запевняє, що щастя можливе і без токсичних зв’язків. Завдяки своїм переживанням, Олеся усвідомила важливість самостійності і знаходження гармонії у власному житті.

Також Жураківська поділилася, що на сьогодні її серце зайняте. Вона вирішила не розкривати ім’я свого обранця, підкреслюючи, що важливість моментів щастя не завжди полягає в їхньому відкритті для оточення.

Нові статті

Схожі статті

“Втратила половину душі”: 35-річна екс-наречена Кличка розповіла про смерть дорогого чоловіка – хто помер

Екс-наречена Володимира Кличка поділилась неприємною новиною, яка трапилась в її житті - як почувається Гейден Панеттьєрі. Подробиці особистого життя.

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.