“Була зла і неприємна”: 45-річна Оля Полякова пригадала образи Маші Єфросиніної в її сторону – підколювала

Оля Полякова та Маша Єфросиніна найкращі подружки зараз, але чи було так завжди? Королева ночі розповіла про свої минулі образи на телеведучу - як все вирішилось?

Українська співачка Оля Полякова зізналась, що довгий час мала образу на ведучу Машу Єфросиніну. В одному з недавніх випусків шоу “Дорослі дівчата” вона пояснила причини своїх негативних емоцій. За словами Полякової, перша образа виникла під час зйомок одного з шоу, коли Єфросиніна вела себе грубо по відношенню до неї.

Полякова зізналася, що завжди була налаштована позитивно до Єфросиніної, зокрема, коли відвідала її проєкт. Проте, як вона зазначила, ведуча виявилася неприємною, що стало причиною її розчарування.

Оля Полякова пригадала, як Маша Єфросиніна її образила
Оля Полякова пригадала, як Маша Єфросиніна її образила

Навіть коли Полякову вмовляли знову з’явитися на її передачі, вона спочатку не хотіла цього робити, адже пам’ятала про минулі образи. На новій програмі атмосфера залишалася напруженою, і, за словами співачки, поведінка Єфросиніної не змінилася — вона знову була з нею не надто доброзичливою.

Артистка також поділилася своїми переживаннями, які стали причиною її відсутності на інтерв’ю з ведучою Єфросиніною. Незважаючи на те, що ведуча чекала на співачку впродовж восьми годин, оплативши студію та гонорари своїй команді, Оля зізналася, що не змогла наважитися прийти. Вона усвідомила, що не хоче йти на інтерв’ю, і це стало для неї першим справжнім усвідомленням того, що вона підвела колегу.

Оля Полякова пригадала, як Маша Єфросиніна її образила
Оля Полякова пригадала, як Маша Єфросиніна її образила

Полякова зізналася, що в якийсь мірі помстилася ведучій. Однак наступного разу Полякова все ж прийшла на інтерв’ю. Причиною цього стало те, що співачка помітила позитивні зміни в характері ведучої. Оля зазначила, що Єфросиніна стала іншою: вона стала теплішою, добрішою та людянішою.

Співачка підкреслила, що раніше з ведучою було важко спілкуватися, оскільки від неї постійно очікувалися гострі зауваження. Але тепер Маша змінилася на краще, і це значно поліпшило атмосферу їхнього спілкування.

Нові статті

Схожі статті

Розчарувалась у коханні: 51-річна Олеся Жураківська вибрала себе після років аб’юзу – як це було і хто він

Олеся Жураківська здається сильною й незалежною жінкою, але як виявилось акторка мала досвід з нездоровими стосунками з колишнім чоловіком - як все закінчилось?

“Втратила половину душі”: 35-річна екс-наречена Кличка розповіла про смерть дорогого чоловіка – хто помер

Екс-наречена Володимира Кличка поділилась неприємною новиною, яка трапилась в її житті - як почувається Гейден Панеттьєрі. Подробиці особистого життя.

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.