“Я можу закохатись”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про можливий роман з дівчиною – чоловіки “за бортом”

Тіна Кароль вже багато років холостячка, або ж просто вдало приховує свої стосунки - співачка зізналась, чи могла б крутити роман з дівчиною, а не чоловіком.

Українська співачка Тіна Кароль висловила свою думку щодо одностатевих стосунків у  Instagram, відповідаючи на запитання своїх підписників. Одне з провокаційних запитань стосувалося її можливості закохатися в жінку. Відповідаючи на нього, Тіна підкреслила, що для неї не має значення стать, а важливим є сам індивід. Вона зауважила, що не бачить суттєвих відмінностей між дівчиною та хлопцем, а основним критерієм для закоханості є особистість.

Тіна Кароль зізналась, чи готова мати романтичні стосунки з дівчиною. Фото з Instagram @tina_karol
Тіна Кароль зізналась, чи готова мати романтичні стосунки з дівчиною. Фото з Instagram @tina_karol

Що стосується особистого життя Тіни, у 2008 році вона уклала шлюб із продюсером Євгеном Огіром, і в їхній родині з’явився син Веніамін. На жаль, подружжя зазнало великого горя, коли у 2013 році чоловік Тіни помер від раку, що стало важким ударом для співачки.

Тіна Кароль протягом багатьох років не могла подолати горе від втрати близької людини. Вона не прагнула виставляти своє особисте життя на показ, проте навколо неї постійно виникали чутки про романи з різними відомими особистостями. Нещодавно один з популярних ведучих повідомив, що співачка нібито вдруге вийшла заміж і приховує цей факт. Однак сама Кароль не підтвердила цю інформацію.

Тіна Кароль зізналась, чи готова мати романтичні стосунки з дівчиною
Тіна Кароль зізналась, чи готова мати романтичні стосунки з дівчиною

Незважаючи на своє бажання зберегти особисте життя в таємниці, Тіна вирішила поділитися деякими деталями свого життя з шанувальниками. Вона відповіла на запитання про можливе поповнення в родині, що викликало ще більший інтерес до її особистого життя.

На сьогодні невідомо, чи є у артистки нові стосунки, але зірка заявила про своє бажання стати мамою вдруге та плани щодо народження ще однієї дитини. Відомо, що артистка виховує свого 15-річного сина Веніаміна, який наразі живе та навчається у Великій Британії.

Нові статті

Схожі статті

Вік – не вирок: Маша Єфросиніна, Оля Полякова та Тіна Кароль виграли генетичну лотерею чи обманули час?

Секрети молодості від українських зірок: як Полякова, Єфросиніна та Кароль обігрують вік? Авторська техніка масажу, гармонія із собою, йога та інші таємниці українських красунь.

“Моя душа”: актор з “Кіборгів” Вʼячеслав Довженко показав красуню-обраницю – 48-річний, закоханий, щасливий

Український актор Вʼячеслав Довженко, відомий глядачам по ролі командира із позивним "Серпень" в серіалі "Кіборги". Нещодавно він розсекретив свою нову і молоду обраницю.

“Була зла і неприємна”: 45-річна Оля Полякова пригадала образи Маші Єфросиніної в її сторону – підколювала

Оля Полякова та Маша Єфросиніна найкращі подружки зараз, але чи було так завжди? Королева ночі розповіла про свої минулі образи на телеведучу - як все вирішилось?

Розчарувалась у коханні: 51-річна Олеся Жураківська вибрала себе після років аб’юзу – як це було і хто він

Олеся Жураківська здається сильною й незалежною жінкою, але як виявилось акторка мала досвід з нездоровими стосунками з колишнім чоловіком - як все закінчилось?