Блонда з коротким волоссям: 59-річна Алла Мазур розповіла про наслідки онкології – більше не та (ФОТО)

Алла Мазур сильна жінка, якій вдалося впоратись із серйозною недугою, але все не так просто, адже є наслідки - як себе почуває телеведуча зараз?

Відома українська телеведуча Алла Мазур у 2019 році здивувала багатьох, коли оголосила про свій діагноз. Вона довгий час утримувала цю інформацію при собі, не бажаючи ділитися своїми переживаннями з аудиторією. Проте згодом вирішила, що варто бути відкритою і поділитися своєю історією з українцями.

В одному з прямих ефірів Алла повідомила, що у неї виявили рак молочної залози. Цей крок вона зробила не лише для себе, а й щоб змінити ставлення суспільства до онкохворих. Ведуча намагалася донести до людей, що з раком можна боротися і що не варто здаватися.

Зірка 1+1 Алла Мазур вперше показала наслідки онкології. Фото з Instagram @allamazurofficial
Зірка 1+1 Алла Мазур вперше показала наслідки онкології. Фото з Instagram @allamazurofficial

Попри позитивний настрій та перемогу над хворобою, пережитий рак залишив свій слід на організмі Мазур. Як і багато інших, вона зіткнулася з проблемою випадіння волосся, що стало частиною її боротьби з недугою. На початкових етапах Алла вирішила замінити своє темно-каштанове волосся перукою того ж кольору, щоб зберегти звичний образ.

Після одужання ведуча з’явилася на публіці без перуки, продемонструвавши нову зачіску. Останнім часом Мазур не експериментує з іміджем. Наразі зірка має світлий колір волосся і обрала коротку стрижку.

Зірка 1+1 Алла Мазур вперше показала наслідки онкології. Фото з Instagram @allamazurofficial
Зірка 1+1 Алла Мазур вперше показала наслідки онкології. Фото з Instagram @allamazurofficial

Нещодавно Алла опублікувала новий знімок у своєму Instagram, на якому позувала біля водойми. На фото вона була одягнена в сірий светр та чорні штани, а її макіяж виглядав легким і ніжним. Цей образ ще раз підтвердив, що навіть після важких випробувань, Мазур продовжує залишатися сильною та впевненою у собі.

Жінка відзначила свій 59-й день народження та виявила потребу знайти підтримку як у власних силах, так і в оточуючих. Вона усвідомила, що опору отримує від своїх близьких, за що їм щиро вдячна. Її слова також були адресовані всім, з ким вона ділить досвід життя в умовах війни, особливо захисникам, які стоять на передовій.

Нові статті

Схожі статті

2 сторони однієї медалі: як Андрій Данилко живе поза сценою, коли він не – українська діва Вєрка Сердючка?

Чи вдалося артисту вийти з тіні легендарної Вєрки Сердючки та як склалася кар'єра української знаменитості української після феєричного виступу на Євробаченні?

“Я можу закохатись”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про можливий роман з дівчиною – чоловіки “за бортом”

Тіна Кароль вже багато років холостячка, або ж просто вдало приховує свої стосунки - співачка зізналась, чи могла б крутити роман з дівчиною, а не чоловіком.

Вік – не вирок: Маша Єфросиніна, Оля Полякова та Тіна Кароль виграли генетичну лотерею чи обманули час?

Секрети молодості від українських зірок: як Полякова, Єфросиніна та Кароль обігрують вік? Авторська техніка масажу, гармонія із собою, йога та інші таємниці українських красунь.

“Моя душа”: актор з “Кіборгів” Вʼячеслав Довженко показав красуню-обраницю – 48-річний, закоханий, щасливий

Український актор Вʼячеслав Довженко, відомий глядачам по ролі командира із позивним "Серпень" в серіалі "Кіборги". Нещодавно він розсекретив свою нову і молоду обраницю.