Здобула другу освіту: як змінилось життя 47-річної Лідії Таран у Франції – розпочала нове життя (ФОТО)

Лідія Таран почала нове життя в іншій країні та схоже, що швидко адаптувалась у Франції - яку другу освіту отримала телеведуча і чим займається за кордоном?

Відома українська ведуча Лідія Таран, яка покинула країну на початку повномасштабного вторгнення, поділилася інформацією про своє життя за кордоном. Напередодні свого 47-річчя знаменитість вирішила розповісти підписникам в Instagram про зміни, що відбулися у її житті.

Лідія переїхала до Франції, де їй вдалося отримати нову освіту. Вона здобула ступінь магістра у галузі Стратегії комунікацій. Не так давно, після завершення навчання, вона захистила диплом, темою якого стали українські медіа. Це свідчить про те, що, незважаючи на всі труднощі, ведуча продовжує розвиватися професійно і активно долучається до обговорення важливих питань, пов’язаних з її рідною країною.

Лідія Таран розповіла, яку додаткову освіту здобула у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran
Лідія Таран розповіла, яку додаткову освіту здобула у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran

У день свого народження журналістка відзначила значні досягнення, завершивши дворічну магістратуру з комунікаційної стратегії та захистивши дипломну роботу, присвячену деонтології української журналістики і її взаєминам з владою під час війни. Вона висловила вдячність французьким експертам, які підтримали її тему, і під час захисту відкрили нові горизонти в розумінні українських медіа.

Лідія Таран розповіла, яку додаткову освіту здобула у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran
Лідія Таран розповіла, яку додаткову освіту здобула у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran

Наразі Таран продовжує свою журналістську кар’єру за межами України, працюючи кореспондентом у Франції. В рамках своїх професійних обов’язків вона активно висвітлює події, що пов’язані з франко-українськими стосунками, зокрема в Парижі, Страсбурзі та інших містах Франції. Ведуча зазначила, що вже встигла охопити безліч таких заходів.

Важливо зазначити, що Лідія переїхала до Європи разом з донькою Василиною, яка продовжує навчання в українській школі дистанційно та у французькому ліцеї. Це свідчить про прагнення родини адаптуватися до нових умов і знайти своє місце у французькому освітньому просторі.

Нові статті

Схожі статті

Оля Полякова та Маша Єфросиніна відверто розповіли про свої стосунки тет-а-тет: все не так, як всім здається

Дружба під питанням: що насправді відбувається між Олею Поляковою та Машею Єфросиніною? Тест на дружбу, відверті коментарі, призупинене шоу "Дорослі дівчатка".

Блонда з коротким волоссям: 59-річна Алла Мазур розповіла про наслідки онкології – більше не та (ФОТО)

Алла Мазур сильна жінка, якій вдалося впоратись із серйозною недугою, але все не так просто, адже є наслідки - як себе почуває телеведуча зараз?

2 сторони однієї медалі: як Андрій Данилко живе поза сценою, коли він не – українська діва Вєрка Сердючка?

Чи вдалося артисту вийти з тіні легендарної Вєрки Сердючки та як склалася кар'єра української знаменитості української після феєричного виступу на Євробаченні?

“Я можу закохатись”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про можливий роман з дівчиною – чоловіки “за бортом”

Тіна Кароль вже багато років холостячка, або ж просто вдало приховує свої стосунки - співачка зізналась, чи могла б крутити роман з дівчиною, а не чоловіком.