Куди зник ведучий найдовшого ТВ-шоу “Караоке на Майдані” Ігор Кондратюк: Козловський все про нього знає

Ігор Кондратюк постійно опиняється в центрі уваги, коли заходить мова про критику та продюсер не стримує себе в своїх словах, але де ж чоловік зараз і чим займається?

Нещодавно завершилася гучна історія, пов’язана з Ігорем Кондратюком та Віталієм Козловським, у якій Козловський згадував про свої фінансові відрахування на користь колишнього продюсера. З моменту цих подій минуло трохи часу, і тепер фанати почали цікавитися, чим займається відомий ведучий.

Раніше було відомо, що шоумен вирушив у подорож і активно ділився новинами з прихильниками. Він відвідав Сполучені Штати, зокрема Нью-Йорк, де проводив час на самоті з камерою. Ігор поділився фотографіями зі своєї мандрівки, демонструючи моменти з поїздки. Однак ця подорож була не просто відпочинком.

Ігор Кондратюк розповів, чим займається зараз
Ігор Кондратюк розповів, чим займається зараз

Відомо, що Кондратюк взяв участь у благодійному заході “Караоке на майдані”, метою якого було зібрати кошти для реабілітації поранених українських військових. Це свідчить про його активну громадянську позицію та бажання підтримувати важливі соціальні ініціативи.

Щодо особистого життя, то Ігор Кондратюк уникає обговорення своєї родини, що викликає чималий інтерес. Продюсер одружений з Олександрою Городецькою вже понад тридцять років, і в них троє дітей. Наразі Кондратюк зізнається, що онуків у нього немає. У нього є дорослі сини, але їхня доля залишається невідомою. Він також має доньку, яка ще до початку повномасштабного вторгнення багато часу проводила за кордоном.

Ігор Кондратюк розповів, чим займається зараз
Ігор Кондратюк розповів, чим займається зараз

Кондратюк пояснює, що причина його уникання тем про особисте стосується безпеки його родичів. Багато з них служать у Збройних силах України або перебувають на окупованих територіях, тому продюсер обережно підходить до висловлювань, аби не розкрити їхню особистість.

Сам Ігор не розповідає про свою діяльність на даний момент та вибрав більш приватний спосіб життя. але відомо, що шоумен продовжує допомагати нашим захисникам.

Нові статті

Схожі статті

47-річна Лідія Таран обрала найкращого холостяка на “1+1”: він міг би бути з Барбір, але його любить Ліда

Українська ведуча Лідія Таран обрала найкращого холостяка каналу "1+1" ще в 2010 році. І це був не Андрій Доманський. "Один Факт" покаже, хто цей бородатий чоловʼяга.

Здобула другу освіту: як змінилось життя 47-річної Лідії Таран у Франції – розпочала нове життя (ФОТО)

Лідія Таран почала нове життя в іншій країні та схоже, що швидко адаптувалась у Франції - яку другу освіту отримала телеведуча і чим займається за кордоном?

Оля Полякова та Маша Єфросиніна відверто розповіли про свої стосунки тет-а-тет: все не так, як всім здається

Дружба під питанням: що насправді відбувається між Олею Поляковою та Машею Єфросиніною? Тест на дружбу, відверті коментарі, призупинене шоу "Дорослі дівчатка".

Блонда з коротким волоссям: 59-річна Алла Мазур розповіла про наслідки онкології – більше не та (ФОТО)

Алла Мазур сильна жінка, якій вдалося впоратись із серйозною недугою, але все не так просто, адже є наслідки - як себе почуває телеведуча зараз?