47-річна Лідія Таран обрала найкращого холостяка на “1+1”: він міг би бути з Барбір, але його любить Ліда

Українська ведуча Лідія Таран обрала найкращого холостяка каналу "1+1" ще в 2010 році. І це був не Андрій Доманський. "Один Факт" покаже, хто цей бородатий чоловʼяга.

47-річна ведуча з українського каналу “1+1” Лідія Таран колись посвячувала у цю професію молодого та недосвідченого Руслана Сенічкіна. Зараз партнер чарівної Людмили Барбір по ранковим ефірам “Сніданку з 1+1” пригадує ті часи із ностальгією.

Головний холостяк “Плюсів” оприлюднив на своїй сторінці в Instagram фотографії з перших ефірів “Сніданку”, на яких він – на 14 років молодший та знаходиться компанії білявки Лідії Таран.

На першій фотці – історія початку “Сніданок”, 2010 рік – розповів Сенічкін
Ведучий зазначив, що кадри, на яких він сидить за столом, а поруч із ним, спершись на кавомашину та примруживши очі відпочиває Лідія Таран – був зроблений через місяць після початку виходу “Сніданків” в ефір.

Сенічкін зізнався, що на той момент без Ліди Таран цей ефір точно не відбувся б. За його словами – подальші 4 місяці для нього особисто пройшли в атмосфері щоденного тремтіння та нерозуміння, хто він і взагалі – навіщо тут знаходиться.

Руслан Сенічкін розповів, як розпочиналися його стосунки із Лідою Таран
Руслан Сенічкін розповів, як розпочиналися його стосунки із Лідою Таран

І в цей непростий період йому на допомогу прийшла зовсім не Людмила Барбір, з якою іноді приписують роман. Найгарнішою помічницею для Руслана стала Ліда Таран. Ведучий зізнався, що в нього й досі є відчуття вдячності, яке тягнеться часом… дуже довго.

Лідос, дякую! – по-простецькі звернувся до колеги Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін зробив свій допис-спогад не просто так. Адже 19 вересня його улюбленій колезі та, як виявилось – наставниці Лідії Таран виповнилось 47 років. Ведучий вирішив ось таким чином привітати її із днем народження.

Руслан Сенічкін показав, як розпочинались його сніданки із Лідою Таран
Руслан Сенічкін показав, як розпочинались його сніданки із Лідою Таран

В коментарях користувачі залишили купу компліментів для іменинниці та її колеги.

Ви класнючі! Памʼятаємо ті “Сніданки”! Завжди дивились із задоволенням! – написала одна із дописувачок

Руслан, ви з Лідою пара? – спитала інша жінка, натякаючи на романтичні стосунки між ними

Насправді ж Сенічкін в свої 44 роки залишається холостяком. Його серце вільне попри те, що ведучому регулярно приписують романи із колегами по “Сніданку” – Лідією Таран та Людмилою Барбір.

Нові статті

Схожі статті

Здобула другу освіту: як змінилось життя 47-річної Лідії Таран у Франції – розпочала нове життя (ФОТО)

Лідія Таран почала нове життя в іншій країні та схоже, що швидко адаптувалась у Франції - яку другу освіту отримала телеведуча і чим займається за кордоном?

Оля Полякова та Маша Єфросиніна відверто розповіли про свої стосунки тет-а-тет: все не так, як всім здається

Дружба під питанням: що насправді відбувається між Олею Поляковою та Машею Єфросиніною? Тест на дружбу, відверті коментарі, призупинене шоу "Дорослі дівчатка".

Блонда з коротким волоссям: 59-річна Алла Мазур розповіла про наслідки онкології – більше не та (ФОТО)

Алла Мазур сильна жінка, якій вдалося впоратись із серйозною недугою, але все не так просто, адже є наслідки - як себе почуває телеведуча зараз?

2 сторони однієї медалі: як Андрій Данилко живе поза сценою, коли він не – українська діва Вєрка Сердючка?

Чи вдалося артисту вийти з тіні легендарної Вєрки Сердючки та як склалася кар'єра української знаменитості української після феєричного виступу на Євробаченні?