Хитрий чи винахідливий? Джамала розповіла, як її чоловік ділить з нею сімейні обов’язки: “Я можу спати”

Джамала разом із Бекіром вже 7 років разом і виховують трьох синів, але як вони ділять сімейні обов'язки між собою та хто домінує - співачка не стала мовчати.

Джамала нещодавно стала матір’ю втретє, народивши третього сина. У соціальних мережах співачка час від часу ділиться моментами зі свого сімейного життя. Нещодавно вона опублікувала в Інстаграмі історію про те, як її чоловік і вона розподіляють хатні обов’язки.

Чоловік, в жартівливій манері, запропонував дружині поділитися обов’язками: він підкреслив, що не може годувати дитину, проте готовий спати, коли вона не може. Цей коментар викликав усмішку у Джамали, адже таке ставлення до спільних обов’язків відображає їхнє прагнення підтримувати одне одного у вихованні дітей і в повсякденному житті.

Джамала розповіла, як з чоловіком ділить сімейні обовʼязки. Фото з Instagram @jamalajaaa
Джамала розповіла, як з чоловіком ділить сімейні обовʼязки. Фото з Instagram @jamalajaaa

У 2013 році співачка розпочала романтичні стосунки з Бекіром Сулеймановим, а вже у 2017 році вони офіційно одружилися, відзначивши весільну церемонію в традиціях татарського народу. Цікаво, що момент освідчення відбувся на верхівці Львівської ратуші, що стало романтичним початком їхнього спільного життя.

Вже через рік пара поповнилася первістком, а через два роки у них з’явився ще один син. Цього року подружжя знову стало батьками — на світ з’явився їхній третій син.

Джамала розповіла, як з чоловіком ділить сімейні обовʼязки
Джамала розповіла, як з чоловіком ділить сімейні обовʼязки

Джамала наразі живе в Україні, де виховує своїх дітей і продовжує займатися музикою, активно ділячись новими творами зі своїми шанувальниками. У цьому році співачка також взяла на себе роль речниці України на Євробаченні, де в умовах бомбосховища оголошувала результати голосування від українського журі для європейських конкурсантів.

Джамала розповіла, як з чоловіком ділить сімейні обовʼязки
Джамала розповіла, як з чоловіком ділить сімейні обовʼязки

Не так давно у Джамали з’явився новий домашній улюбленець — цуценя породи мальтіпу на ім’я Кофі. Це, ймовірно, стало подарунком до дня народження артистки, проте подробиці Джамала поки що не розголошувала.

Нові статті

Схожі статті

Куди зник ведучий найдовшого ТВ-шоу “Караоке на Майдані” Ігор Кондратюк: Козловський все про нього знає

Ігор Кондратюк постійно опиняється в центрі уваги, коли заходить мова про критику та продюсер не стримує себе в своїх словах, але де ж чоловік зараз і чим займається?

47-річна Лідія Таран обрала найкращого холостяка на “1+1”: він міг би бути з Барбір, але його любить Ліда

Українська ведуча Лідія Таран обрала найкращого холостяка каналу "1+1" ще в 2010 році. І це був не Андрій Доманський. "Один Факт" покаже, хто цей бородатий чоловʼяга.

Здобула другу освіту: як змінилось життя 47-річної Лідії Таран у Франції – розпочала нове життя (ФОТО)

Лідія Таран почала нове життя в іншій країні та схоже, що швидко адаптувалась у Франції - яку другу освіту отримала телеведуча і чим займається за кордоном?

Оля Полякова та Маша Єфросиніна відверто розповіли про свої стосунки тет-а-тет: все не так, як всім здається

Дружба під питанням: що насправді відбувається між Олею Поляковою та Машею Єфросиніною? Тест на дружбу, відверті коментарі, призупинене шоу "Дорослі дівчатка".