Дмитро Кулеба показав свою доньку, яка нереально на нього схожа: навіть Ольга Мартиновська зачарувалася

Дмитро Кулеба опублікував світлину своєї доньки. Як на це відреагували його підписники, та що саме зацікавило Ольгу Мартиновську на цій світлині?

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба нещодавно опублікував у своєму Instagram рідкісне фото доньки. На світлині дівчинка, дуже схожа на батька, сидить за столом, насолоджуючись тарілкою пасти. Цей простий, але зворушливий кадр миттєво привернув увагу підписників політика, викликавши у них хвилю теплих емоцій.

Світлина з Instagram-профілю Дмитра Кулеби
Світлина з Instagram-профілю Дмитра Кулеби

Під публікацією з’явилися сотні коментарів, у яких користувачі відзначали схожість дівчинки з батьком, захоплювалися її чарівною зовнішністю і сімейною атмосферою. Одним із таких коментарів стала реакція Ольги Мартиновської — відомої шеф-кухарки і судді популярного кулінарного шоу “МастерШеф”. Знаменитість не змогла оминути увагою від самої страви.

Схоже на пасту путанеску — прокоментувала Мартиновська, показавши, що професійне око кухара не пропустить жодної деталі.

Паста путанеска — це класичний італійський рецепт, який славиться своїм яскравим смаком завдяки поєднанню томатів, каперсів, анчоусів, оливок та пряних спецій. Ця страва ідеально підходить для родинних обідів, адже готується просто, але вражає багатством смаку. Мартиновська, відома своєю любов’ю до гастрономічних експериментів, одразу впізнала пасту на фото, що лише підтвердило її статус справжнього професіонала. Дмитро Кулеба не залишився осторонь і з радістю відповів на коментар Ольги, поділившись рецептом приготованої страви.

Ольга Мартиновська суддя телепрограми МастерШеф
Ольга Мартиновська суддя телепрограми МастерШеф

Майже, але це був соус з бичачого хвоста. Якраз на базарі потрапив один на очі, не зміг собі відмовити — написав Кулеба.

Обмін коментарями між дипломатом та шеф-кухаркою підкреслив, що у світі, сповненому дипломатичних зустрічей, важливих рішень та складних завдань, є місце для простих і щирих моментів, які об’єднують людей.

Нові статті

Схожі статті

Анастасія Приходько публічно назвала Мар’яну Безуглу і всіх людей політики – некрасивими: “Не вибачаюсь”

Чи очікувати все ж вибачень за відверту критику? Анастасія Приходько заявила, що їй не місце серед "негарних" політиків та прикріпила під цим фото Мар'яни Безуглої.

Хитрий чи винахідливий? Джамала розповіла, як її чоловік ділить з нею сімейні обов’язки: “Я можу спати”

Джамала разом із Бекіром вже 7 років разом і виховують трьох синів, але як вони ділять сімейні обов'язки між собою та хто домінує - співачка не стала мовчати.

Куди зник ведучий найдовшого ТВ-шоу “Караоке на Майдані” Ігор Кондратюк: Козловський все про нього знає

Ігор Кондратюк постійно опиняється в центрі уваги, коли заходить мова про критику та продюсер не стримує себе в своїх словах, але де ж чоловік зараз і чим займається?

47-річна Лідія Таран обрала найкращого холостяка на “1+1”: він міг би бути з Барбір, але його любить Ліда

Українська ведуча Лідія Таран обрала найкращого холостяка каналу "1+1" ще в 2010 році. І це був не Андрій Доманський. "Один Факт" покаже, хто цей бородатий чоловʼяга.