Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла

Українська співачка Оксана Білозір поділилася своїми враженнями після перегляду фільму “Яремчук: Незрівнянний світ краси”, присвяченого життю та творчості видатного українського артиста Назарія Яремчука. Однак вона зазначила, що стрічка оминула увагою першу родину співака, яка відіграла важливу роль у його творчому становленні.

Оксана Білозір співачка та колишня Міністр культури і туризму України
Оксана Білозір співачка та колишня Міністр культури і туризму України

Білозір наголосила, що перша дружина Назарія, Олена Шевченко, була однією з ключових фігур у його житті, яка допомагала йому робити перші професійні кроки в музиці. Разом із ним Олена співала у гурті, підтримувала його під час творчого пошуку і була поруч у складні моменти його становлення.

Своє слово висловила і вдова співака, друга дружина Дарина Яремчук. У своєму Facebook вона зазначила, що “кожен має право на власну історію”, тим самим натякаючи, що в неї є своя версія подій. Вона підкреслила, що обрала шлях поваги та стриманості, утримуючись від публічної критики.

Дарина зазначила, що вона також багато чого може розповісти та не бажає нікого звинувачувати. Вона згадала, як вони з Назарієм зупинялися у Ігоря Білозіра у Львові, і висловила цікавість до створення фільму про самого Білозіра.

Український співак Назарій Яремчук
Український співак Назарій Яремчук

Варто зазначити, що Назарій Яремчук був одружений двічі. Його перший шлюб із Оленою Шевченко тривав близько 15 років, і в ньому народилися двоє синів — Дмитро та Назарій. У 1991 році Яремчук одружився вдруге, на Дарині, яка народила йому доньку Марію. Саме Марія Яремчук виступила продюсером фільму про свого батька, прагнучи зберегти пам’ять про його внесок у розвиток української музики.

Назарій Яремчук залишається важливою постаттю в історії української культури. Як народний артист і герой України, він завоював серця слухачів своїм унікальним голосом і щирими піснями. Хоча його життя трагічно обірвалося 30 червня 1995 року через важку хворобу, його творчість продовжує жити у серцях шанувальників і близьких.

Нові статті

Схожі статті

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Чому не можна спати під місячним світлом: вчені розсекретили несподівану причину його впливу на людину

На думку багатьох експертів – щоб нічний сон був максимально якісним, потрібно на ніч зашторювати вікна в спальній кімнаті. Для виробництва гормону сну потрібно, щоб навкруги панувала темрява.

Кохала одного, одружена з іншим: Ольга Сумська розповіла подробиці особистого життя з Паперним і Борисюком

Історія кохання Ольги Сумської з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком — від бурхливих почуттів і зрад до збереження дружніх зв'язків та міцного щастя в новому шлюбі.