Золотий Porsche на американських номерах: Влад Яма показав “залізного коня” з дзеркальним відображенням

Танцюрист Влад Яма понад 2 роки тому втік з України до Америки. В Сполучених Штатах він живе на широку ногу і іноді вихваляється про те, як насправді склалось його життя за кордоном.

42-річний український хореограф Влад Яма декілька років живе за кордоном, в Сполучених Штатах Америки. Перебратися туди на постійне місце проживання танцюрист мріяв давно, і кожен рік разом із дружиною, дітьми та друзями їздив відпочивати туди на каникули. Усі разом вони завжди проводили свій вільний час чудово і активно.

Однак повністю перебратись до США хореограф не міг через побудову активної творчої карʼєри в Україні. Наприкінці 2021-го року, незадовго до початку повномасштабного вторгнення – Влад Яма як раз опинився разом з родиною в Америці.

Щоправда, згодом вони повернулись до України, але ненадовго. Незабаром подружжя з дітьми знов опинилися в улюбленому Маямі.

Довгий час український танцюрист приховував від суспільства, що ж сталось насправді. Яма зізнався про те, де ж знаходиться і живе – лише через 4 місяці. На той момент вже ні в кого не було сумнівів щодо того, що хореограф втік із України.

І хоча після цієї новини Влад Яма отримав на свою адресу велетенську хвилю хейту – він продовжував жити нове життя за кордоном. Ба більше, танцівник на особистій сторінці в соціальних мережах активно ділився подробицями розкішного життя в Америці.

Продовжує він це робити і зараз. Наприклад, в останніх Stories Instagram він продемонстрував частинку свого елітного американського життя. В мікроблозі танцівника зʼявилася світлина золотого та чудово відполірованого Porsche, в якому навіть можна побачити віддзеркалене зображення самого фотографа, роль якого взяв на себе Влад Яма.
На цю машину Влад Яма наштовхнувся на одній із вулиць Флориди.

До речі, на його особистій сторінці можна побачити й інші цікаві кадри з життя. Зокрема, він показав кадри із танцювальної вечірки, де він постає в затишній піжамі у червону клітинку. Є в соціальній мережі і кадри з давніх архівів.

Влад Яма показав елітний автомобиль на вулицях Флориди
Влад Яма показав елітний автомобиль на вулицях Флориди

Зокрема, з Міжнародного дню танців, коли Яма з посмішкою демонстрував танцювальні здібності під водою в басейні.

Нові статті

Схожі статті

Цій жінці пощастило вийти заміж двічі – за депутата і актора: Катя Осадча показала, як “чіпляти” чоловіків

Як Катя Осадча підкорила серця своїх чоловіків та чим займається поза успішною карʼєрою: секрети краси телеведучої, її стиль, сімейні цінності та унікальна харизма.

Дмитро Кулеба показав свою доньку, яка нереально на нього схожа: навіть Ольга Мартиновська зачарувалася

Дмитро Кулеба опублікував світлину своєї доньки. Як на це відреагували його підписники, та що саме зацікавило Ольгу Мартиновську на цій світлині?

Ще 3 тижні і можна починати! Який ідеальний час, коли треба сіяти петрушку на зиму – не проґавте

Якщо ви хочете мати багато зелені та ще й гарну, то обов'язково слід дотримуватись кількох простих порад - коли потрібно сіяти петрушку на зиму.

Анастасія Приходько публічно назвала Мар’яну Безуглу і всіх людей політики – некрасивими: “Не вибачаюсь”

Чи очікувати все ж вибачень за відверту критику? Анастасія Приходько заявила, що їй не місце серед "негарних" політиків та прикріпила під цим фото Мар'яни Безуглої.