Вже розлучені? Стосунки Потапа і Насті Каменських після одруження змінилися у всьому: дуету більше не існує

Стосунки Потапа і Насті Каменських переживають не прості часи: співачка ігнорує участь чоловіка в її нових хітах, що викликає чутки про розлучення та відсутність дуету.

Стосунки Насті Каменських і Потапа, які колись були яскравим зразком успішного музичного тандему, здаються на межі краху. Популярна співачка перебуває в Україні, тоді як її чоловік і продюсер Потап проживає за кордоном. Чутки про розрив у шлюбі подружжя ширяться давно, але офіційно пара все ще одружена.

Потап і Насті Каменських
Потап і Насті Каменських

Раніше артисти активно реагували на спекуляції, запевняючи прихильників, що вони разом. На даний момент пара на подібні заяви зі сторони шанувальників не реагує. Змушують сумніватись у цілісності їхнього зв’язку останні дії Насті Каменських викликали багато питань. Співачка випустила іспаномовний трек “Tu y Yo”, не згадавши про участь Потапа в його створенні. Як авторів пісні вона вказала Марио Касереса і продюсера Алі Альвареса. Проте Потапа, який також долучився до роботи над піснею, Настя не згадала.

Потап особисто прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці в Instagram, розповівши, що трек “Tu y Yo” був написаний ще до пандемії на студії в Майамі. За словами Потапа, він розпочав процес створення пісні, маючи мінімальні знання іспанської мови.

Співачка Настя Каменських
Співачка Настя Каменських

Це вже другий випадок, коли Настя Каменських не визнає внесок свого чоловіка у створення нових хітів. Раніше вона випустила пісню “Зірка в небі”, яку виконала українською та іспанською мовами, однак ніде не зазначила, що ідея належить Потапу.

Чому Каменських ігнорує Потапа як співавтора своїх треків, поки що невідомо. Проте такий розвиток подій лише посилює чутки про можливий розрив і підтверджує, що стосунки знаменитої пари значно змінилися після одруження.

Нові статті

Схожі статті

Чому не можна спати під місячним світлом: вчені розсекретили несподівану причину його впливу на людину

На думку багатьох експертів – щоб нічний сон був максимально якісним, потрібно на ніч зашторювати вікна в спальній кімнаті. Для виробництва гормону сну потрібно, щоб навкруги панувала темрява.

Кохала одного, одружена з іншим: Ольга Сумська розповіла подробиці особистого життя з Паперним і Борисюком

Історія кохання Ольги Сумської з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком — від бурхливих почуттів і зрад до збереження дружніх зв'язків та міцного щастя в новому шлюбі.

Дружин було 4: 68-річний Олексій Вертинський не холостяк, як думають всі, а розлучений вдівець (ФОТО)

Український актор театру і кіно та Народний артист України Олексій Вертинський мав насичене особисте життя. Талановитий чоловік чотири рази пробував всерйоз побудувати стосунки із жінками.

Сам того не підозрюючи, став батьком: реакція Олександра Пономарьова на народження сина Марії Яремчук

Олександр Пономарьов потрапив у центр чуток про батьківство сина Марії Яремчук. Співачка обурилася, Пономарьов прокоментував як став батьком дитини.