Сам того не підозрюючи, став батьком: реакція Олександра Пономарьова на народження сина Марії Яремчук

Олександр Пономарьов потрапив у центр чуток про батьківство сина Марії Яремчук. Співачка обурилася, Пономарьов прокоментував як став батьком дитини.

Марія Яремчук, популярна українська співачка, підтвердила чутки про те, що стала мамою вперше. Проте зірка вирішила зробити це не через бажання поділитися радістю з усім світом, а через неприємні спекуляції щодо особи батька її дитини. Чутки почали ширитися навколо відомого співака Олександра Пономарьова, якого медіа помилково оголосили батьком новонародженого сина Марії.

Марія Яремчук розповіла, що жила своїм життям, нікого не чіпала, займалася своїми справами, продюсувала кіно і стала мамою.

Також недопустимим стало те, що чернівецький перинатальний центр, де вона народжувала, порушив лікарську таємницю, поширивши конфіденційну інформацію про неї та дитину.

Обурена Марія Яремчук звернулась до шанувальників
Обурена Марія Яремчук звернулась до шанувальників

Марія висловила своє обурення через чутки про те, що батьком її дитини є Олександр Пономарьов. Вона зазначила, що через ці неправдиві заголовки навіть сусіди серйозно запитують: “А де Саша, це правда?”. Вона також підкреслила, що їй незручно перед дружиною Олександра і, особливо, перед батьком свого сина за те, що вони змушені читати подібні вигадки.

Додатково ситуацію загострив і зведений брат Марії — Дмитро, з яким співачка бачилася лише кілька разів у житті. Він звернувся до преси з критикою на адресу сестри, заявивши, що вона не відповіла йому в месенджері та не привітала з народженням його дітей. Марія відповіла на ці звинувачення, наголосивши, що їхні стосунки завжди були віддаленими, і вона навіть не користується месенджером, яким писав Дмитро.

Марія закликала журналістів перевіряти інформацію перед публікацією та поважати особисте життя інших.

Співачка підсумувала, що їй би хотілося, щоб суспільство не лише поважало, а й захищало права матерів та їхнє здоров’я, особливо психічне.

Марія Яремчук та Олександр Пономарьов
Марія Яремчук та Олександр Пономарьов

Сам Олександр Пономарьов також прокоментував чутки. У інтерв’ю з нагоди свого дня народження співак згадав про свою реакцію на цю ситуацію:

Олександр Пономарьов зазначив, що, за чутками, він раптово став батьком, хоча не бачив Марічку п’ять років, і за цей час почув про себе багато нового. Він підкреслив, що не знає, як реагувати на ці чутки, і йому ніяково перед чоловіком Марічки. Пономарьов також додав, що Марічка запросила його стати хрещеним батьком її дитини, і саме так він опинився в цій історії. Також Олександр зазначив, що став хресним батьком первістка Марії Яремчук.

Нові статті

Схожі статті

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла

Чому не можна спати під місячним світлом: вчені розсекретили несподівану причину його впливу на людину

На думку багатьох експертів – щоб нічний сон був максимально якісним, потрібно на ніч зашторювати вікна в спальній кімнаті. Для виробництва гормону сну потрібно, щоб навкруги панувала темрява.

Кохала одного, одружена з іншим: Ольга Сумська розповіла подробиці особистого життя з Паперним і Борисюком

Історія кохання Ольги Сумської з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком — від бурхливих почуттів і зрад до збереження дружніх зв'язків та міцного щастя в новому шлюбі.

Дружин було 4: 68-річний Олексій Вертинський не холостяк, як думають всі, а розлучений вдівець (ФОТО)

Український актор театру і кіно та Народний артист України Олексій Вертинський мав насичене особисте життя. Талановитий чоловік чотири рази пробував всерйоз побудувати стосунки із жінками.