Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оля Полякова, одна з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу, пройшла вражаючий шлях від артистки в кокошнику до впевненої жінки-воїна, що активно підтримує Україну. У своєму недавньому інтерв’ю співачка розповіла про трансформацію свого творчого шляху та зміни у пріоритетах.

Оля Полякова одягнула корону
Оля Полякова одягнула корону

До 2014 року Полякова орієнтувалася на російський ринок, адже в Україні тоді було важко досягти успіху. Зокрема, кокошник і російськомовні пісні стали її візитівкою, що принесло співачці неабияку популярність у країнах СНГ. Однак після анексії Криму вона прийняла рішення повністю відмовитися від російського репертуару.

До 2014 року я робила все для російського ринку, і мені це приносило успіх. Але я зрозуміла, що більше не можу так жити. Я зняла кокошник і одягла корону. – зізналася Оля.

Сьогодні Полякова планує випускати лише українські пісні все рідше використовуючи свій старий репертуар. Вона підкреслила важливість переходу на україномовну музику, зазначивши, що людям потрібно дочекатися, поки нові українські пісні стануть такими ж улюбленими.

Мені дуже шкода своїх старих пісень, адже їх люблять у нашій країні. Але я розумію, що потрібно рухатися далі. – сказала артистка.

Новий образ Олі Полякової
Новий образ Олі Полякової

Оля Полякова також висловила підтримку забороні російських пісень в Україні, вважаючи, що це створить можливості для розвитку української музики в різних жанрах. Вона бачить перспективу у цьому не лише для себе, але й для усієї музичної індустрії країни.

Це гарна можливість для українських артистів показати свій потенціал. Я спокійно до цього ставлюсь і вважаю, що це правильно. – підсумувала вона.

Таким чином, Оля Полякова стала символом змін в українському шоу-бізнесі, демонструючи, як можна адаптуватися до нових реалій, зберігаючи при цьому любов до рідної культури та мови.

Нові статті

Схожі статті

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла

Чому не можна спати під місячним світлом: вчені розсекретили несподівану причину його впливу на людину

На думку багатьох експертів – щоб нічний сон був максимально якісним, потрібно на ніч зашторювати вікна в спальній кімнаті. Для виробництва гормону сну потрібно, щоб навкруги панувала темрява.

Кохала одного, одружена з іншим: Ольга Сумська розповіла подробиці особистого життя з Паперним і Борисюком

Історія кохання Ольги Сумської з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком — від бурхливих почуттів і зрад до збереження дружніх зв'язків та міцного щастя в новому шлюбі.