Лесюня скупилась у Свєтулічки: 36-річна Нікітюк розповіла, де скуповується замість “Новусу” – рибка смачніша

Ведуча Леся Нікітюк пішла скуплятись не в київський "Novus". Одеський базар або "Привоз" – ось чого забажала творча душа телезірки. Подивіться, яких смаколиків набрала там Леся.

Популярна українська ведуча Леся Нікітюк відправилась за смачними покупками на одеський “Привоз”. Звісно, не обійшлося без презентації смаколиків, які вдалося там накупити. В соціальній Мережі Instagram Нікітюк розповіла про цю особисту подію в своєму дівочому житті у всіх подробицях.

Отже, знаменитість вирішила влаштувати невеличку подорож до сонячного українського міста Одеса і відвідати легендарний місцевий базар “Привоз”. Зірка українських екранів замість того, щоб купувати продукти на повсякдень у популярних торгівельних мережах “Сільпо”, “Фора” або “Novus” – вирішила відвідати колоритний одеський базар.

Леся Нікітюк, зайшовши в ринок – відразу відправилася до рибних рядів. Вона показала, як оформлені вітрини там. Морепродукти та риба були викладені в них дуже акуратно і виглядали неймовірно апетитно. Спеціальні контейнери не дозволили рибній продукції псуватися. Риба різноманітних сортів лежала прямо на льоді, повністю зберігаючи свою свіжість та смак. Поруч із нею розташувались рожеві креветки, які так і манили до себе.

Леся Нікітюк показала, яких смаколиків накупила в Одесі
Леся Нікітюк показала, яких смаколиків накупила в Одесі

Під час невеличкої подорожі на “Привоз “Леся Нікітюк не змогла оминути увагою торгівельну точку іншої всеукраїнської зірки – Світлани Базаренко. Ця зіркова продавчиня з одеського базару називає сама себе Свєтулічкою та активно веде персональний блог в соціальній мережі TikTok.

Леся Нікітюк в Одесі відвідала торгівельну точку Світлани Базаренко
Леся Нікітюк в Одесі відвідала торгівельну точку Світлани Базаренко

Отже, ефектна Леся Нікітюк затарилася морепродуктами в розкішної та позитивної Свєтулі і відправилась назад, у Київ – щоб скуштувати смаколиків.

Окрім морепродуктів Леся Нікітюк придбала купу різноманітної рибки і показала пакет зі смаколиками на камеру. Телезірка повідомила, що всі покупки привезе з Одеси до себе додому, в Київ.

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла