“Жіночна”: 67-річна Світлана Білоножко розповіла про ставлення до невістки Марини і 16-річної тезки-онуки

Українська співачка Світлана Білоножко розповіла до ставлення до власної невістки Марини. Жінка похвалилася талантами родички і повідомила, що завжди дослухається до порад синової дружини.

Заслужена артистка України Світлана Білоножко поділилась інформацією про те, як вона ставиться до дружини власного сина і своєї невістки, Марини Білоножко.

Естрадна виконавиця розповіла журналістам, що її родина – дуже злагоджена, дружня і звикла вирішувати усі складні питання колективно. Пані Світлана згадала власну невістку, яка завжди дає влучні поради. Співачка зазначила, що завжди до них дослухається.

Марина просто головний консультант. Вона дуже жіночна – повідомила Білоножко

Артистка зізналася, що вона обовʼязково радиться зі своїми дітьми, збираючись із ними разом і вирішуючи усе в дрібницях

Світлана Білоножко розповіла про стосунки із невісткою
Світлана Білоножко розповіла про стосунки із невісткою

Нерозривний родинний звʼязок встановився в Світлани Білоножко і з 16-річною онукою. Її, як і зіркову бабусю – звуть Світланою. Зараз дівчинка захоплена моделінгом і добре розбирається в модних тенденціях. Тож, уся рідня за слушної нагоди звертається до юної дизайнерки, щоб обрати гарний одяг до особливих подій чи на повсякдень.

Світланочці 16 років і вона ходить у перший клас – розповіла Білоножко

Зіркова бабуся також зазначила, що дівчинка зараз ходить в 10-й клас. Світлана-молодша знайома з багатьма модними тенденціями. Ба більше – в їх родині саме вона постає головним стилістом.

Як скаже Світланочка – так і зробимо – наголосила її знаменита бабуся

Водночас Світлана Білоножко розповіла, що її онука – дуже скромна леді. Худенька за статурою – вона дуже схожа на свою зіркову бабусю в молоді роки. Народна артистка поділилась, що її онука в 16 років дуже гарно все відчуває і бачить. І ця якість характеру допомагає дівчинці розвивати власний дизайнерський талант.

Світлана Білоножко розповіла про стосунки із невісткою
Світлана Білоножко розповіла про стосунки із невісткою

До речі, раніше Світлана Білоножко розповідала і про свого онука. Віталію 22 роки і він зумів відкрити власний бізнес і працює в сфері реклами.

Нові статті

Схожі статті

Марічка Яремчук показала, як виглядає її мама Дарина, що залишилась вдовою і живе в Чернівцях

Назарій Яремчук та його діти багато років знаходяться в епіцентрі уваги українського суспільства. Водночас в його творчій родині була й та, що завжди залишалася в тіні слави своїх зіркових родичів.

Лесюня скупилась у Свєтулічки: 36-річна Нікітюк розповіла, де скуповується замість “Новусу” – рибка смачніша

Ведуча Леся Нікітюк пішла скуплятись не в київський "Novus". Одеський базар або "Привоз" – ось чого забажала творча душа телезірки. Подивіться, яких смаколиків набрала там Леся.

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні