Марічка Яремчук показала, як виглядає її мама Дарина, що залишилась вдовою і живе в Чернівцях

Назарій Яремчук та його діти багато років знаходяться в епіцентрі уваги українського суспільства. Водночас в його творчій родині була й та, що завжди залишалася в тіні слави своїх зіркових родичів.

Дарина Яремчук – кохана дружина співака Назарія Яремчука та мама його молодшої доньки Марічки, що пішла по слідах батька та стала естрадною співачкою. Що відомо про жінку, яка присвятила своє життя рідним та коханим людям?

Дарина Яремчук – друга дружина Назарія Назаровича. Про їх історію кохання та особисте життя відомо мало. Офіційний шлюб Дарини та Назарія проіснував лише 4 роки. За цей час подружжя встигли народити спільну доньку Марічку. Вічна розлука чекала закоханих не через іншу жінку, а по причині хвороби. Назарій Яремчук захворів на онкологічну хворобу і в 1995 році його не стало.

Друга дружина Назарія Яремчука Дарина
Друга дружина Назарія Яремчука Дарина

Памʼять про Назарія Яремчука зберіглася в його піснях, творчих здобутках та дітях. Зараз його вдова Дарина мешкає в українському місті Чернівці. Жінка самотужки виховала двох чудових доньок. Старшу дівчину дружина Назарія Назаровича народила в першому шлюбі.

Після розлучення із першим чоловіком вона змушена була виховувати дівчинку самостійно.
Коли на її життєвому шляху зустрівся Назарій Яремчук – він на певний час став для Дарини опорою і підтримкою. Вже в першу свою зустріч із майбутнім чоловіком вона відчула щось особливе. Та й сам Назарій швидко зрозумів, що їх зустріч з Дариною – не випадкова. Вже в перший вечір після знайомства він сказав рідному братові Дарини, що відчуває – ніби зовсім скоро вони стануть однією родиною.

Дарина і Назарій Яремчуки
Дарина і Назарій Яремчуки

В Назарії Яремчуку Дарина побачила споріднену душу. Це був той самий чоловік, який міг би зрозуміти її, як ніхто інший. Разом вони встали на єдиний шлях, ділили валізу пережитого в минулому особистого досвіду та біль. Пара познайомилася в селі Тюдів, що на Івано-Франківщині, де вони мешкали по сусідству.

Невдовзі закохані одружилися. Через два роки в їх родині зʼявилася на світ дівчинка, яку назвали Марічкою. Доля принесла Дарині Яремчук чергове випробування, яке вона вже проходила зі старшою донькою.

Дарина Яремчук - друга дружина Назарія Назаровича
Дарина Яремчук – друга дружина Назарія Назаровича

Після смерті Назарія Яремчука вона змушена виховувати маленьку Марічку самостійно. Однак духовна підтримка коханого чоловіка залишалась із нею навіть попри його відхід у засвіти.

Нові статті

Схожі статті

Серіальна подруга 64-річного “Папіка” Стаса Боклана Даша Петрожицька розсекретила, коли вийде заміж

Акторка Дарʼя Петрожицька розповіла, чому досі не вийшла заміж за свого обранця, хоча заручини пройшли вже давно. Чому вони разом зі своїм хлопцем Олексієм досі не оформили стосунки офіційно?

“Жіночна”: 67-річна Світлана Білоножко розповіла про ставлення до невістки Марини і 16-річної тезки-онуки

Українська співачка Світлана Білоножко розповіла до ставлення до власної невістки Марини. Жінка похвалилася талантами родички і повідомила, що завжди дослухається до порад синової дружини.

Лесюня скупилась у Свєтулічки: 36-річна Нікітюк розповіла, де скуповується замість “Новусу” – рибка смачніша

Ведуча Леся Нікітюк пішла скуплятись не в київський "Novus". Одеський базар або "Привоз" – ось чого забажала творча душа телезірки. Подивіться, яких смаколиків набрала там Леся.

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.