Серіальна подруга 64-річного “Папіка” Стаса Боклана Даша Петрожицька розсекретила, коли вийде заміж

Акторка Дарʼя Петрожицька розповіла, чому досі не вийшла заміж за свого обранця, хоча заручини пройшли вже давно. Чому вони разом зі своїм хлопцем Олексієм досі не оформили стосунки офіційно?

Дарʼя Петрожицька – українська акторка театру та кіно, якій в цьому році виповнився 31 рік. Вродлива шатенка відома багатьом українським глядачам завдяки своїм колоритним ролям в серіалах “Папік”, “Будиночок на щастя” та інших роботах. Нещодавно вона поділилася інформацією щодо майбутнього весілля.

Ще в минулому році стало відомо, що хлопець акторки Олексій зробив Дарʼї пропозицію руки та серця. Обранець освідчився красуні в коханні та подарував їй з цієї нагоди обручку із величеньким діамантом. Їх стосунки розпочались задовго до офіційних заручин – у 2021 році. Відомо, що Олексій живе та багато років працює та живе в Німеччині. Після початку повномасштабного вторгнення Даша переїхала до нього.

Закохані познайомилися під час відпочинку в Єгипті. На той час Петрожицька навіть не замислювалася над тим, аби збудувати якісь стосунки і зустріти своє кохання. Та Доля вирішила інакше.

Дарʼя Петрожицька розповіла, чому досі не вийшла заміж
Дарʼя Петрожицька розповіла, чому досі не вийшла заміж

Майже через рік після офіційного освідчення Даша та Олексій все ще залишаються холостяками. Свої стосунки пара так і не оформила офіційно. Нещодавно акторка пояснила, чому не поспішає з весіллям.

Якщо перемога буде найближчим часом, то й весілля буде скоро – заявила Петрожицька
На думку артистки – зараз будь-які веселі заходи просто не на часі. Вона сама хоче влаштувати лише скромне святкування весілля – без усіляких пишних заходів. Їй просто потрібно, аби коханий чоловік, друзі і близькі були поряд. До того ж, досвід розкішного весілля в Петрожицької вже одного разу був.

Зараз обранець Даші мешкає за кордоном і бачаться вони рідко. Бо вона продовжує працювати в Україні. Втім, вони планують свої спільні подорожі і відпочинок, разом обирають місця – де б хотіли побувати.

Даша Петрожицька розсекретила, чому досі не вийшла заміж
Даша Петрожицька розсекретила, чому досі не вийшла заміж

За словами Дарʼї Петрожицької – останній раз вони з Олексієм були в Будапешті. Коханий поки що не планує повертатись до України, о добре облаштувався в Німеччині. Хлопець живе там і працює протягом останніх 10 років.

Нові статті

Схожі статті

Зірковий рецепт яблучної шарлотки: Наталія Могилевська поділилась осіннім десертом – без борошна і цукру

В останньому місяці літа 49-річна співачка Наталія Могилевська чесно зізналася своїй широкій аудиторії у тому, що її змагання зі схуднення успіхів не мало. Зараз зірка знов рухається до своєї мети.

Переспівала 2 хіти українською: 39-річна Тіна Кароль здивувала шанувальників новим звучанням пісень (Відео)

Популярна українська співачка Тіна Кароль вперше в історії творчості переспівала російськомовні хіти зі свого репертуару українською мовою. Як вони звучать – покаже "Один Факт".

Марічка Яремчук показала, як виглядає її мама Дарина, що залишилась вдовою і живе в Чернівцях

Назарій Яремчук та його діти багато років знаходяться в епіцентрі уваги українського суспільства. Водночас в його творчій родині була й та, що завжди залишалася в тіні слави своїх зіркових родичів.

“Жіночна”: 67-річна Світлана Білоножко розповіла про ставлення до невістки Марини і 16-річної тезки-онуки

Українська співачка Світлана Білоножко розповіла до ставлення до власної невістки Марини. Жінка похвалилася талантами родички і повідомила, що завжди дослухається до порад синової дружини.