“Тимофій Володимирович”: Остапчук вперше показав обличчя свого сина на знімку УЗД: схожий на тата чи ні?

Володимир Остапчук і його молода дружина Катя Полтавська знаходяться в очікуванні свого сина. В соцмережах зіркові батьки регулярно звітують про стан майбутньої мами та результати скринінгів.

Шоумен і ведучий Володимир Остапчук зовсім скоро стане батьком втретє. Його молода дружина Катя Полтавська вагітна первістком і невдовзі подарує коханому синочка. Щасливі батьки вже обрали маленькому українцю імʼя. Його будуть звати Тимофій.

Раніше Катя Полтавська разом із Остапчуком розповідали, що в їх майбутнього сина набагато більше відео та світлин, ніж в них самих.

І це при цьому – що він ще не зʼявився на світ. Вони вже запланували партнерські пологи. Володимир Остапчук буде поряд із Катериною Полтавською під час пологів.

Володимир Остапчук показав, як виглядає його майбутній син Тимофій
Володимир Остапчук показав, як виглядає його майбутній син Тимофій

Поки що до народження маленького Тимофія залишається трохи менше 4-х місяців. Майбутні батьки регулярно відвідують планові обстеження в клініці. Фанати пари можуть спостерігати за перебігом вагітності Катерини Полтавської на її сторінці в соціальних мережах.

В одній зі Stories Instagram майбутня мама показала, як виглядає обличчя Тимофія Володимировича.

На світлині, зробленій з апарату УЗД – добре помітно, що малюк спить в маминому животику, згорнувшись калачиком. Оченята в малечі заплющені, а ось рот на одній зі світлин — трохи відкритий. Поки ще незрозуміло, на кого малюк Тимофій схожий більше – на маму-блогерку або зіркового татуся Володимира Остапчука.

Втім, для батьків це зовсім не важливо – адже вони вже безмежно люблять свого маленького красеня.

До речі, Володимир Остапчук і Катерина Полтавська одружені офіційно. Щоправда, весілля вони не святкували. Пара вважає, що гучні свята зараз не на часі. Але пишному весіллю все ж бути. Молодята планують провести його через кілька років.

Катерина Полтавська вже розповіла, на яку дату в неї заплановані пологи. Отже, перша зустріч із малям відбудеться майже під Новий рік. Лікарі-гінекологи назначили дату пологів на 22 грудня 2024 року.

Нові статті

Схожі статті

“Віталька у 1996 році”: Ольга Сумська показала старе фото Борисюка – 33-річний красень в зелених шортах

Акторка Ольга Сумська часто ділиться в соціальних мережах світлинами із чоловіком Віталієм Борисюком. Днями вона в Stories показала, як виглядав коханий в рік їхнього весілля.

Зірковий рецепт яблучної шарлотки: Наталія Могилевська поділилась осіннім десертом – без борошна і цукру

В останньому місяці літа 49-річна співачка Наталія Могилевська чесно зізналася своїй широкій аудиторії у тому, що її змагання зі схуднення успіхів не мало. Зараз зірка знов рухається до своєї мети.

Переспівала 2 хіти українською: 39-річна Тіна Кароль здивувала шанувальників новим звучанням пісень (Відео)

Популярна українська співачка Тіна Кароль вперше в історії творчості переспівала російськомовні хіти зі свого репертуару українською мовою. Як вони звучать – покаже "Один Факт".

Серіальна подруга 64-річного “Папіка” Стаса Боклана Даша Петрожицька розсекретила, коли вийде заміж

Акторка Дарʼя Петрожицька розповіла, чому досі не вийшла заміж за свого обранця, хоча заручини пройшли вже давно. Чому вони разом зі своїм хлопцем Олексієм досі не оформили стосунки офіційно?