“Віталька у 1996 році”: Ольга Сумська показала старе фото Борисюка – 33-річний красень в зелених шортах

Акторка Ольга Сумська часто ділиться в соціальних мережах світлинами із чоловіком Віталієм Борисюком. Днями вона в Stories показала, як виглядав коханий в рік їхнього весілля.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк перебувають в шлюбі 28 років. Вони почали зустрічатись ще на початку 1990-х років і на той момент знаменита українська “Роксолана” перебувала в шлюбі з іншим – Євгеном Паперним. Їх почуття взяли верх і Ольга Сумська вирішила піти від чоловіка до коханого Віталія.

Закохані одружились в 1996 році і з тої пори вони завжди разом. Днями артистка оприлюднила в соціальній мережі світлину, на якій зображений Віталій Борисюк в тому ж 1996 році. На той момент майбутньому чоловікові Сумської було 33 роки. Борисюк – ще із чорним волоссям на голові, без натяку на сивину.

Артист вдягнений у зелену спортивну форму торгівельної марки “Adidas”. В легкій літній футболці та шортах Віталій Борисюк плескає в долоні, знаходячись на спортивному полі поряд із іншими командними гравцями. Імовірно, чоловік Ольги Сумської грав в команді у любительський футбол. Також українська Роксолана не розповіла, чи зроблений цей кадр до їх весілля, чи вже після нього.

На світлині, якою похвалилася Сумська – Віталію Борисюку виповнилось лише 33 роки. Молодий, амбітний та неймовірно спортивний – він виглядає неперевершено на футбольному полі.

Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк в 1996 році
Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк в 1996 році

До речі, майже 30-річний шлюб Віталія Борисюка та Ольги Сумської витерпів чимало випробувань. Одного разу артистка зізналась – були часи, коли їх шлюб знаходився на межі розлучення. Однак справжня жіноча мудрість допомогла їй знайти в собі сили та вибачити коханого.

Ми навчились вибачати один одного – розповідав Борисюк. – Я вдячний Богові за величезну мудрість і терпіння власної дружини

Імовірно, вміння пробачати і є справжньою запорукою довгого та щасливого родинного життя.

Нові статті

Схожі статті

“Хто це? Моя велика дитина?”: кулінарка Ольга Мартиновська показала підрослу 8-річну доньку від Івана Кобця

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська, яка нещодавно відсвяткувала 35-й день народження – показала свою підрослу доньку Віру. Дівчинка росте розумницею і постійно радує матусю новими досягненнями.

В фіолетовій кофтині та з вечірнім макіяжем: співачка Джамала показала, як виглядає її красуня-мама

Співачка Джамала нещодавно поділилася в соціальних мережах новою світлиною зі своєю мамою. Подивіться, як виглядає жінка, яка народила видатну артистку української сучасності.

“Тимофій Володимирович”: Остапчук вперше показав обличчя свого сина на знімку УЗД: схожий на тата чи ні?

Володимир Остапчук і його молода дружина Катя Полтавська знаходяться в очікуванні свого сина. В соцмережах зіркові батьки регулярно звітують про стан майбутньої мами та результати скринінгів.

Зірковий рецепт яблучної шарлотки: Наталія Могилевська поділилась осіннім десертом – без борошна і цукру

В останньому місяці літа 49-річна співачка Наталія Могилевська чесно зізналася своїй широкій аудиторії у тому, що її змагання зі схуднення успіхів не мало. Зараз зірка знов рухається до своєї мети.