В фіолетовій кофтині та з вечірнім макіяжем: співачка Джамала показала, як виглядає її красуня-мама

Співачка Джамала нещодавно поділилася в соціальних мережах новою світлиною зі своєю мамою. Подивіться, як виглядає жінка, яка народила видатну артистку української сучасності.

Українська співачка Джамала – талановита виконавиця, яка отримала звання Народної артистки України, народилась в місті Ош Киргизької Республіки. Її батько Алім Джамаладінов за національністю кримський татарин. Опинився в Киргизії, коли його предків туди депортували.

Коли Алім подорослішав, то познайомився із майбутньою дружиною Галиною Михайлівною Тумасовою — матірʼю співачки, яка була армянкою за національністю. Її родина теж пережила чимало випробувань. Зокрема, прабабця та прадід Джамали були змушені виїхати із Нагорного Карабаху.

В особистому акаунті Джамали Instagram можна побачити архівні світлини її батьків. Зокрема, нещодавно артистка продемонструвала, як зараз виглядає її матуся Галина і як вона виглядала в далекому минулому, на архівних світлинах поряд із чоловіком Алімом та прабабусею співачки, Назилхан. Родинні звʼязки артистки чудово прослідковуються на цих теплих і затишних знімках.

Слід зазначити, що матуся Джамали за багато років майже не змінилася зовні. Вона так само, як і багато років тому – носить коротеньку зачіску. В жінки по-справжньому життєрадісні очі, які додають світлинам особливого шарму.

Джамала неодноразово показувала найближчих та рідних людей у соціальній мережі і ніколи не приховувала свою родину від шанувальників.

Іноді на сторінці виконавиці можна побачити батьків набагато молодшими. Завдяки цьому існує можливість прослідкувати ті зміни, які прийшли в їх зовнішність із віком. Джамала любить публікувати фото, на яких вона постає поряд із рідним батьком.

Особливо милими виходять фото, на яких батько артистки проводить час разом із своїми онучатами. До речі, їх в Аліма Джамаладінова вже троє.

Нові статті

Схожі статті

“Хто це? Моя велика дитина?”: кулінарка Ольга Мартиновська показала підрослу 8-річну доньку від Івана Кобця

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська, яка нещодавно відсвяткувала 35-й день народження – показала свою підрослу доньку Віру. Дівчинка росте розумницею і постійно радує матусю новими досягненнями.

“Віталька у 1996 році”: Ольга Сумська показала старе фото Борисюка – 33-річний красень в зелених шортах

Акторка Ольга Сумська часто ділиться в соціальних мережах світлинами із чоловіком Віталієм Борисюком. Днями вона в Stories показала, як виглядав коханий в рік їхнього весілля.

“Тимофій Володимирович”: Остапчук вперше показав обличчя свого сина на знімку УЗД: схожий на тата чи ні?

Володимир Остапчук і його молода дружина Катя Полтавська знаходяться в очікуванні свого сина. В соцмережах зіркові батьки регулярно звітують про стан майбутньої мами та результати скринінгів.

Зірковий рецепт яблучної шарлотки: Наталія Могилевська поділилась осіннім десертом – без борошна і цукру

В останньому місяці літа 49-річна співачка Наталія Могилевська чесно зізналася своїй широкій аудиторії у тому, що її змагання зі схуднення успіхів не мало. Зараз зірка знов рухається до своєї мети.