“Хто це? Моя велика дитина?”: кулінарка Ольга Мартиновська показала підрослу 8-річну доньку від Івана Кобця

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська, яка нещодавно відсвяткувала 35-й день народження – показала свою підрослу доньку Віру. Дівчинка росте розумницею і постійно радує матусю новими досягненнями.

Подруга Володимира Ярославського Ольга Мартиновська неодноразово хвалилася в соцмережах своєю донькою Вірою. Кулінарка народила дівчинку в шлюбі із Іваном Кобцем, а після розлучення виховує донечку самостійно.
8-річна Віра постійно радує маму своїми успіхами в навчанні та новими захопленнями.

Матеріал доповнюється…

 

Нові статті

Схожі статті

В фіолетовій кофтині та з вечірнім макіяжем: співачка Джамала показала, як виглядає її красуня-мама

Співачка Джамала нещодавно поділилася в соціальних мережах новою світлиною зі своєю мамою. Подивіться, як виглядає жінка, яка народила видатну артистку української сучасності.

“Віталька у 1996 році”: Ольга Сумська показала старе фото Борисюка – 33-річний красень в зелених шортах

Акторка Ольга Сумська часто ділиться в соціальних мережах світлинами із чоловіком Віталієм Борисюком. Днями вона в Stories показала, як виглядав коханий в рік їхнього весілля.

“Тимофій Володимирович”: Остапчук вперше показав обличчя свого сина на знімку УЗД: схожий на тата чи ні?

Володимир Остапчук і його молода дружина Катя Полтавська знаходяться в очікуванні свого сина. В соцмережах зіркові батьки регулярно звітують про стан майбутньої мами та результати скринінгів.

Зірковий рецепт яблучної шарлотки: Наталія Могилевська поділилась осіннім десертом – без борошна і цукру

В останньому місяці літа 49-річна співачка Наталія Могилевська чесно зізналася своїй широкій аудиторії у тому, що її змагання зі схуднення успіхів не мало. Зараз зірка знов рухається до своєї мети.