“Тепло стало на душі”: зірка “МастерШефу” Ектор Хіменес-Браво показав світлину з мамою – прокинувся і скучив

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво – родом з Колумбії. В соцмережах чоловік поділився світлиною мами. Вона залишилась в Колумбії, але завдяки Інтернету може спілкуватись із зірковим сином щодня.

Ектор Ізмаель Хіменес-Браво – шеф-кухар колумбійського походження, який вже багато років живе та працює в Україні. Харизматичний чоловік працював суддею на шоу “МастерШеф”, успішно розвиває власний ресторанний бізнес, є засновником консалтингової компанії Bravo Restaurant Group.

Народився Ектор в Колумбії, у містечку Букараманга. Його родина жила не була заможною, а мама майбутнього відомого кулінара змушена була вигадувати страви із простеньких продуктів – щоб прогодувати сина. До речі, саме мама привила Ектору любов до кулінарії. Хлопчик ще у школі став проявляти підвищену цікавість до обробки продуктів та естетичного оформлення страв. Хіменесу-Браво подобалося, щоб і смачно було, і виглядало апетитно.

Зараз мама ресторатора Археніс Браво продовжує жити в Колумбії. Із знаменитим сином її розділяють кілометри, але завдяки телефону та Інтернету вони мають змогу спілкуватися ледве не щодня.

В Інстаграм-Stories ресторатор показав, як зараз виглядає найрідніша жінка, завдяки якій він став популярним кулінаром.

На світлині, яку розповсюдив Ектор Хіменес-Браво – можна побачити чарівну жінку із гарною посмішкою. На одному з фото Ектор сидить поряд з матусею та ніжно її обіймає. Археніс вдягнена у смугастий халат, а її син вдяг на голову широкополу шляпу.

Прокинувся з думкою, що сильно скучив за мамою – повідомив користувачам соцмережі Ектор Хіменес-Браво

На наступній світлині зображений скріншот із відеозвʼязку із мамою Ектора. Шеф-кухар підписав його ось так:

Ектор Хіменес-Браво із мамою-колумбійкою
Ектор Хіменес-Браво із мамою-колумбійкою

І відразу вирішив подзвонити їй – так тепло стало на душі

Як добре, що існує можливість поспілкуватись із мамою, навіть якщо із нею розділяють сотні і тисячі кілометрів. До речі, коли Ектор був ще маленький – в його родині виникли певні фінансові складнощі. Мати майбутнього шеф-кухаря намагалась готувати страви із незвичних та простеньких продуктів. Завдяки материнським старанням в Ектора Хіменес-Браво прокинулася пристрасть до кулінарії.

Вже в 2009 році колумбієць переїздить до України та розпочинає тут успішну карʼєру. Водночас усі рідні популярного кулінара залишилися жити в Колумбії.

Нові статті

Схожі статті

“Я не бачу орієнтир”: Оля Полякова та Маша Єфросиніна не планують повернення “Дорослих Дівчаток”?

Оля Полякова та Маша Єфросиніна анонсували нову жіночу зустріч "Я (не) БАЧУ ОРІЄНТИР", де поділяться досвідом дружби, підтримки та пошуку мотивації.

“Іноді людям здається”: Джамала показала третього сина і розповіла про труднощі – зі старшими такого не було

Джамала відкрито ділиться зі своїми шанувальниками своїм життям та думками щодо вагітності. Співачка показала не лише свою щоденну рутину, яка допомагає їй відновитись, але й наймолодшого сина.

“Хто це? Моя велика дитина?”: кулінарка Ольга Мартиновська показала підрослу 8-річну доньку від Івана Кобця

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська, яка нещодавно відсвяткувала 35-й день народження – показала свою підрослу доньку Віру. Дівчинка росте розумницею і постійно радує матусю новими досягненнями.

В фіолетовій кофтині та з вечірнім макіяжем: співачка Джамала показала, як виглядає її красуня-мама

Співачка Джамала нещодавно поділилася в соціальних мережах новою світлиною зі своєю мамою. Подивіться, як виглядає жінка, яка народила видатну артистку української сучасності.