“Я не бачу орієнтир”: Оля Полякова та Маша Єфросиніна не планують повернення “Дорослих Дівчаток”?

Оля Полякова та Маша Єфросиніна анонсували нову жіночу зустріч "Я (не) БАЧУ ОРІЄНТИР", де поділяться досвідом дружби, підтримки та пошуку мотивації.

Після успіху популярного шоу “Дорослі Дівчатка” багато шанувальників очікували на повернення улюбленого дуету — Олі Полякової та Маші Єфросиніної. Однак, схоже, “Дорослі Дівчатка” поки що залишаться у минулому, а замість цього зіркові подруги підготували щось нове та особливе. Маша Єфросиніна анонсувала нову подію — жіночу зустріч “Я (не) БАЧУ ОРІЄНТИР”, яка відбудеться 13 жовтня у Pochayna Event Hall. У центрі заходу — відверта розмова про те, як залишатися сильними у непрості часи.

Нова подія: коли і для кого?

Захід, який обіцяє стати знаковою подією цієї осені, розрахований на жінок, які потребують перезавантаження, підтримки і хочуть провести час у дружній атмосфері. Маша Єфросиніна та Оля Полякова запрошують усіх бажаючих разом з подругами видихнути, розважитися і, що найважливіше, поговорити про те, як знаходити життєві орієнтири у світі, що постійно змінюється.

Анонс події "Я (не) БАЧУ ОРІЄНТИР"
Анонс події “Я (не) БАЧУ ОРІЄНТИР”

Теперішні реалії супроводжуються рядом потрясінь, які щодня вибивають з колії, руйнують будь-яку жінку зсередини. Я не хочу дати ні собі, ні вам впасти в це урвище внутрішньої розгубленості і втратити свої життєві орієнтири, тому давайте об’єднуватися.— написала Маша у своєму анонсі в Instagram.

Дорослі Дівчатка: чи буде повернення?

Попри численні прохання шанувальників, Маша і Оля чітко дали зрозуміти, що їхня нова подія — це не продовження “Дорослих Дівчаток”. У короткому відеоанонсі, Оля запитала Машу:

Хочеш сказати, що ми запускаємо “Дорослих дівчаток”?

Відповідь була однозначною: «Про це пізніше». Замість улюбленого шоу на глядачів чекає щось нове, що, за словами Єфросиніної, буде навіть краще.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова про "Дорослих дівчат"
Маша Єфросиніна та Оля Полякова про “Дорослих дівчат”

Маша і Оля планують поділитися досвідом, як вони справляються зі стресом та життєвими викликами, про які не завжди говорять публічно. Відверта розмова про дружбу, успіхи, падіння, пошук мотивації та енергії — це те, що стане головною темою зустрічі.

Поговоримо про те, про що не говорили в “Дорослих дівчатках. — зазначила Маша у розмові з Олею.

Жіноча сила в єдності

Подруга Маші, Оля Полякова, стане спеціальною гостей на заході і поділиться своїм досвідом, як залишатися в гармонії з собою навіть у найскладніші часи. Зірки планують відверто говорити про те, як змінилось їхнє життя після 24-го лютого і про нові виклики, з якими вони стикаються щодня. Це буде унікальна можливість побачити улюблений дует у новому форматі, де головне — щирість, підтримка і справжні емоції.

Це не будуть “Дорослі Дівчатка” офлайн, це буде навіть крутіше! — підсумувала Маша Єфросиніна, запрошуючи всіх охочих на захід, який обіцяє бути справді незабутнім.

Нові статті

Схожі статті

Натальна карта Катерини Полтавської: скільки разів дружина Остапчука буде заміжня і скільки народить дітей

Вагітна дружина Володимира Остапчука розсекретила точний час і день народження. Скільки в неї буде шлюбів та діточок за натальною картою – розповість "Один Факт".

Відродження легенди: Ротару знову стоятиме на сцені після тривалої перерви та відновить зіркове життя?

Прізвище "Ротару" знову фігуруватиме на сцені — цього разу на концерті пам'яті Віталія Білоножка, який об'єднає зірок української сцени для вшанування музичної спадщини великого артиста.

“Іноді людям здається”: Джамала показала третього сина і розповіла про труднощі – зі старшими такого не було

Джамала відкрито ділиться зі своїми шанувальниками своїм життям та думками щодо вагітності. Співачка показала не лише свою щоденну рутину, яка допомагає їй відновитись, але й наймолодшого сина.

“Тепло стало на душі”: зірка “МастерШефу” Ектор Хіменес-Браво показав світлину з мамою – прокинувся і скучив

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво – родом з Колумбії. В соцмережах чоловік поділився світлиною мами. Вона залишилась в Колумбії, але завдяки Інтернету може спілкуватись із зірковим сином щодня.