Натальна карта Катерини Полтавської: скільки разів дружина Остапчука буде заміжня і скільки народить дітей

Вагітна дружина Володимира Остапчука розсекретила точний час і день народження. Скільки в неї буде шлюбів та діточок за натальною картою – розповість "Один Факт".

Нещодавно в Stories Instagram молода дружина ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська розсекретила точну дату і місце свого народження. Звісно, звичайній та необізнаній в астрології людині ця інформація нічого цікавого не скаже.

Але для астрологів і нумерологів вона – безцінна криниця знань, з якої можна почерпнути багато чого цікавого.

Отже, Полтавська, яка зараз знаходиться вже на 6-му місяці вагітності – народилась в місті Кропивницькому Кіровоградської області, 24 червня 2000 року. Дівчинка зʼявилася на світ о 3-й годині ночі.

Катя Полтавська повідомила точну дату і місце свого народження
Катя Полтавська повідомила точну дату і місце свого народження

В цей час і день головне небесне світило – Сонце, знаходилося у 2 градусі знаку Зодіаку Рак. В натальній карті Полтавської сказано, що сонячний Рак належить до чутливих людей, які мають тонку душевну організацію. Особистості, які народились в цю дату і час – дуже чутливі до чужих думок. Водночас в цього знаку всередині – багато внутрішньої сили. Саме вона надає їм можливість цілеспрямовано впливати на людей, передаючи їм свій настрій.

Сонце – це планета індивідуальності та життєвої енергії. Вона під час народження Каті Полтавської знаходилася у 2-му домі. Завдяки такому розташуванню дівчина легко притягує до себе гроші і так само без проблем їх витрачає. Багато речей, які їй належать – з роками постійно зростають в ціні.

Збагачення приходить до неї через впливових людей – і це дійсно так, адже Катя в силу своєї професії (вона журналіст), часто спілкується із заможними і багатогранними особистостями. Та й її чоловік Володимир Остапчук цілком може зійти за впливову людину – адже він працює ведучим та має змогу впливати на думки багатьох українців.

Скільки дітей буде в Катерини Полтавської і скільки разів вона вийде заміж?

Натальна карта за точною датою, часом і місцем народження може розповісти про те, скільки дітей буде в людини та скільки разів людина вийде заміж.

Натальна карта Каті Полтавської
Натальна карта Каті Полтавської

За кількість дітей та материнство відповідає 5 будинок натального гороскопу. В Катерини Полтавської він знаходиться в знаці Зодіаку Діва. Згідно з характеристиками астрологів – людина з таким розташуванням планет в натальній карті наділена великою купою протиріч.

Ці люди – практики та педанти, які полюбляють романтичні ігри, але водночас ніколи не будуть ризикувати по-крупному. Вони люблять дітей. Репутація родини для них завжди на першому місці.

Діва в 5-му Домі – не дуже плодовитий Знак. Однак велика сила Місяця в стихії Води дозволяє без проблем завагітніти.

Практичність, якою ці люди наділені від народження – накладає свій відбиток на вирішення питань, повʼязаних із народженням дітей. Жінки з Дівою в 5-му домі чудово розуміють, що дитина – це відповідальність та фінансові трати. Тому зазвичай наважуються на батьківство вже в зрілому віці, коли є впевненість у майбутньому. Астрологи прогнозують їм не більше 2-х дітей. Якщо ж Місяць в стихії води слабкий – то ці особистості взагалі обмежуються однією дитиною.

До вагітності вони готуються за науковими підручниками. Заздалегідь обирають пологовий будинок та лікаря, який буде приймати пологи. Власне, все так, як і відбувається зараз у Каті Полтавської.

Щоб зрозуміти, скільки разів Катя Полтавська буде виходити заміж згідно з натальною картою – потрібно зазирнути в 7-й дім її особистого гороскопу. Традиційно його вважають будинком відносин у всіх сферах життя, а саме – в дружбі, коханні, співробітництві і навіть відносинах з ворогами.

Натальна карта Катерини Полтавської
Натальна карта Катерини Полтавської

Коли 7-й дім, як в Каті Полтавської – знаходиться в знаку Скорпіона з Асцендентом в знаку Тільця – це значить, що людина полюбляє спокій та комфорт. Вона погано переносить будь-які стреси, тому намагається знайти собі партнера, який має талант менеджера.

Володарі 7-го Дому в Скорпіоні більш за все цінують самотність. Їх місцем сили стає добре облаштований будинок, а в якості партнера по життю вони зазвичай обирають собі власних особистостей. Наприклад, Катя Полтавська вибрала в чоловіки харизматичного Остапчука, який має велику популярність в українському суспільстві.

Ідеальний вибір для Каті Полтавської згідно з натальною картою – це принципіальна, творча та енергійна людина. Вона потребує довгого та гармонійного союзу, наповненого позитивними емоціями. То ж, імовірно – шлюб з Остапчуком буде довгим.

Водночас астрологи застерігають, що їй слід уникати постійних сварок та ревнощів. Це може призвести до розриву.

Нові статті

Схожі статті

“Це як в грі”: новий холостяк Олександр Терен поділився емоціями після зйомок на СТБ – учасниці не вразили?

Новий Холостяк Олександр Терен поділився враженнями від зйомок 13-го сезону шоу: пригода, яку ведучий та мотиваційний спікер точно не забуде ніколи.

Тепер вже точно не ангели: Слава Камінська розповіла про відносини з екс-колегою по гурту Вікторією Сміюхою

Слава Камінська розкрила деталі своїх стосунків з екс-колегою Вікторією Сміюхою, розповідаючи про можливе щасливе життя Віки після розпаду гурту "НеАнгели".

“Був велетенського зросту”: співак Ель Кравчук пригадав перше знайомство із Кузьмою Скрябіним в 1994 році

Український співак EL Кравчук розповів цікаву історію про своє знайомство із композитором Кузьмою Скрябіним. Що вразило артиста під час першої зустрічі з легендарним Кузьмою в 1994 році?

Критики рекомендують: свіжі новинки Українського кінематографу які точно заслуговують вашої уваги

Нове покоління українського кінематографу пропонує цікаві сюжети. Ось п'ять фільмів, які отримали позитивні відгуки і заслуговують вашої уваги.