“Був велетенського зросту”: співак Ель Кравчук пригадав перше знайомство із Кузьмою Скрябіним в 1994 році

Український співак EL Кравчук розповів цікаву історію про своє знайомство із композитором Кузьмою Скрябіним. Що вразило артиста під час першої зустрічі з легендарним Кузьмою в 1994 році?

Відомий український співак EL Кравчук розповів історію знайомства із легендарним композитором Кузьмою Скрябіним. В розмові із ведучим Альбертом Цукренко виконавець розсекретив, що перша зустріч з Андрієм Кузьменком сталась ще в 1994 році. На той момент Кравчук робив лише перші свої крови в студії звукозапису.

Співак пригадав, як одного разу прийшов до Жана Болотова, який працював аранжувальником в Ірини Білик. На той момент вони розпочали працювати над створенням пісенної композиції “Вогонь”. В той самий момент поряд зʼявилась якась львівська група.

Ель Кравчук пригадав перше знайомство із Кузьмою Скрябіним
Ель Кравчук пригадав перше знайомство із Кузьмою Скрябіним

І вони відразу сказали Кравчуку – мовляв, знають, хто він такий та чули його пісню “Квітка в крові” і бачили виступ у Львові. Також запропонували записати пісню дуетом і зазначили, що планують зробити цей трек на французькій мові, яку Кравчук знав.

І так на мене наїхали. Кузьма був велетенського зросту. Я так злякався – повідомив EL Кравчук

За словами артиста – на дует з Кузьмою він погодився, а потім вийшов з кімнати та відправився в гості до Ірини Білик. В неї він спитався, хто ці люди які запропонували йому створити дует.

Білик у відповідь сказала:

Та ти що, це Скрябін!

Після цього Ірина дала Кравчуку послухати одну з пісень Кузьми, яку він, як виявилося – добре знав. Називалась вона: “Щось зимно”. Здивуванню Андрія Кравчука меж не було.

Він зізнався, що назад побіг дуже швидко, щоб знов поспілкуватись із Кузьмою та ще раз підтвердити, що хоче записати із ним дует.

Згодом два Андрії – Кузьменко та Кравчук, потоваришували і стали добрими друзями.
До речі, раніше EL Кравчук висловлював обурення щодо артистів, які скористались листом від Мінкульту та втекли за кордон.

Нові статті

Схожі статті

“Це як в грі”: новий холостяк Олександр Терен поділився емоціями після зйомок на СТБ – учасниці не вразили?

Новий Холостяк Олександр Терен поділився враженнями від зйомок 13-го сезону шоу: пригода, яку ведучий та мотиваційний спікер точно не забуде ніколи.

Тепер вже точно не ангели: Слава Камінська розповіла про відносини з екс-колегою по гурту Вікторією Сміюхою

Слава Камінська розкрила деталі своїх стосунків з екс-колегою Вікторією Сміюхою, розповідаючи про можливе щасливе життя Віки після розпаду гурту "НеАнгели".

Критики рекомендують: свіжі новинки Українського кінематографу які точно заслуговують вашої уваги

Нове покоління українського кінематографу пропонує цікаві сюжети. Ось п'ять фільмів, які отримали позитивні відгуки і заслуговують вашої уваги.

Якщо робити, то так, щоб не забули: Полякова публічно осоромила Кароль та отримала гучну відповідь від неї

Як публічні висловлювання Олі Полякової та Тіною Кароль вплинули на їхні стосунки в українському шоу-бізнесі та чи залишили після себе натягнуту атмосферу?