“Це як в грі”: новий холостяк Олександр Терен поділився емоціями після зйомок на СТБ – учасниці не вразили?

Новий Холостяк Олександр Терен поділився враженнями від зйомок 13-го сезону шоу: пригода, яку ведучий та мотиваційний спікер точно не забуде ніколи.

Олександр Терен: військовий, ветеран, громадський діяч, автор книги «Історія впертого чоловіка», учасник національної збірної Invictus Games, ведучий проєкту «Відвал ніг» і мотиваційний спікер, поділився своїми емоціями після зйомок 13-го сезону шоу «Холостяк», де він став головним героєм. Після втрати ніг на війні цей проєкт став для Олександра ще однією значною подією, яку він назвав досвідом, що залишиться з ним назавжди.

Олександр Терен герой 13-го сезону шоу Холостяк
Олександр Терен герой 13-го сезону шоу Холостяк

Зйомки тривали два місяці, протягом яких Терен працював щодня. Найбільше навантаження він відчував у фінальних епізодах, коли накопичувалася втома. У своєму Instagram Олександр написав:

Олександр розповів, що зйомки проходили добре, але з часом почала накопичуватися втома, і на останніх епізодах він потребував перепочинку, оскільки відчував, що ноги втомлюються швидше. Він порівняв це з грою, де персонаж, якому не дають відновитися, швидше втрачає сили. Також головний герой 13- го сезону розкрив, що участь у шоу була лише частиною його щоденного життя. Паралельно він займався іншими справами: брав участь у конференціях, виступах, проводив зустрічі та тренування, що додавало ще більше навантаження.

Терен підкреслив, що велике значення для нього мала підтримка друзів під час зйомок. Він зазначив. Він також зазначив, що дуже цінує підтримку друзів, які допомагали йому протягом зйомок і поза ними, додаючи йому віри та наснаги продовжувати рухатися вперед.

Олександр Терен Будько
Олександр Терен Будько

Прем’єра нового сезону шоу «Холостяк» за участю Олександра Терена запланована на цю осінь на каналі СТБ. Це вже 13 сезон однойменного шоу “Холостяк”, що бере свою ідею з американського аналогу “The Bachelor”, глядачі якого з нетерпінням чекають побачити нові серії.

Нові статті

Схожі статті

Сезонна страва осені – швидко та легко! Як приготувати гарбузовий крем-суп з того, що завжди є під рукою

Приготуйте смачний гарбузовий крем-суп за простим рецептом! Ідеальна осіння страва, яка зігріє вас та порадує неповторним смаком і ароматом. Спробуйте зараз!

“Один про котиків, інший про собак”: “Укрпошта” анонсувала випуск колекції марок – батальон “Пухнасті”

"Укрпошта" анонсувала випуск нової колекції марок, присвячених пухнастим домашнім улюбленцям. Коли саме презентують набір і куди спрямують кошти від продажу? Про це розповість "Один Факт".

Чому 42-річна Ольга Фреймут зникла з екранів і як склалося її життя поза телебаченням: більше не Ревізор

Колись обличчя гучних шоу "Ревізор" та "Інспектор Фреймут" Ольга тепер веде зовсім інший спосіб життя, зосередившись на бізнесі та саморозвитку.

Тепер вже точно не ангели: Слава Камінська розповіла про відносини з екс-колегою по гурту Вікторією Сміюхою

Слава Камінська розкрила деталі своїх стосунків з екс-колегою Вікторією Сміюхою, розповідаючи про можливе щасливе життя Віки після розпаду гурту "НеАнгели".