Володимир Ревізорович: 39-річний Остапчук перевтілився в Ольгу Фреймут на відпочинку з вагітною Полтавською

Вова Остапчук на вихідних поїхав відпочивати за місто. Посеред чудової місцевості із велетенськими соснами з ним була і кохана Катя Полтавська. В номері готелю чоловік перевтілився в… Ольгу Фреймут.

Останні декілька місяців для 39-річного Володимира Остапчука видались насиченими. Він разом із дружиною Катериною Полтавською готуються стати батьками. Зараз обраниця шоумена знаходиться на 6 місяці вагітності і майбутнім батькам доводиться регулярно відвідувати клініку для проведення запланованих профілактичних скринінгів.

Остапчук і Полтавська вже дізнались стать малюка, провели гендер-паті на природі та придумали майбутньому сину імʼя. Ба більше, маленький Тимофій, який поки що знаходиться в материнському животику – встиг показати мамі і татові своє обличчя.

Володимир Остапчук прогулявся з Полтавською сосновим лісом
Володимир Остапчук прогулявся з Полтавською сосновим лісом

І ось – настав час після декількох насичених тижнів трохи відпочити. Володимир та Катерина Остапчуки обрали для цього заміський готель, розташований посеред хвойного лісу. Вони трохи прогулялись посеред велетенських сосен, подихали свіжим повітрям, а потім – завітали до номеру готелю.

І тут десь всередині Володимира Остапчука прокинувся маленький ревізор. Шоумен розпочав ходити з однієї кімнати до іншої, перевіряючи чистоту постільної білизни, блиск плитки у ванній кімнаті та бездоганний блиск умивальнику.

Я, Ольга Фреймут, вітаю – підписав світлину Володимир Остапчук, переміщаючись між кімнатами

Ведучий ніби натякав на справи давно минулих днів, коли Оля Фреймут в межах телевізійної програми “Ревізор” перевіряла заклади харчування, готельні номери та інші компанії на чистоту.

Володимир Остапчук з дружиною побували на відпочинку в заміському готелі
Володимир Остапчук з дружиною побували на відпочинку в заміському готелі

Володимир Остапчук поставив відмітку, по якій можна здогадатись, де саме відпочивали подружжя Остапчуків. Це – заміський готель ” Riverwood Relax Park”, розташований в селищі Мошни Черкаської області. Саме тут можна прогулятись посеред соснового лісу, подихати свіжим повітрям та насолодитись співом птахів.

Володимир Остапчук провів ревізію в готелі
Володимир Остапчук провів ревізію в готелі

Для дітей тут облаштована спеціальна гральна кімната, де можна зіграти в настільний теніс, PlayStation або футбол. Звісно, ще ненародженому малюку Остапчуків про активні ігри міркувати поки зарано.

Володимир Остапчук провів ревізію в заміському готелі
Володимир Остапчук провів ревізію в заміському готелі
Володимир Остапчук провів ревізію в готелі
Володимир Остапчук провів ревізію в готелі

Та можливо, після народження хлопчика вони завітають сюди знов – вже втрьох.

Нові статті

Схожі статті

Секрети чистоти: 7 неймовірних способів використання звичайної кухонної соди для ідеального прибирання!

Сода - універсальний засіб, який допоможе вам підтримувати чистоту та свіжість у вашому домі! Відкрийте для себе прості та ефективні способи її використання.

Сезонна страва осені – швидко та легко! Як приготувати гарбузовий крем-суп з того, що завжди є під рукою

Приготуйте смачний гарбузовий крем-суп за простим рецептом! Ідеальна осіння страва, яка зігріє вас та порадує неповторним смаком і ароматом. Спробуйте зараз!

“Один про котиків, інший про собак”: “Укрпошта” анонсувала випуск колекції марок – батальйон “Пухнасті”

"Укрпошта" анонсувала випуск нової колекції марок, присвячених пухнастим домашнім улюбленцям. Коли саме презентують набір і куди спрямують кошти від продажу? Про це розповість "Один Факт".

Чому 42-річна Ольга Фреймут зникла з екранів і як склалося її життя поза телебаченням: більше не Ревізор

Колись обличчя гучних шоу "Ревізор" та "Інспектор Фреймут" Ольга тепер веде зовсім інший спосіб життя, зосередившись на бізнесі та саморозвитку.