Очі татуся Юрка, посмішка – від матусі Катрусі: 54-річний Горбунов показав підрослого сина Іванка

Вихідні – чудовий привід присвятити вільний час родині і провести його з улюбленими дітьми. Наприклад, Юрій Горбунов минулої суботи після робочого тижня влаштував відпочинок із старшим сином.

Юрій Горбунов додав нову світлину із старшим сином Іванком, якого 7 років тому народила йому Катя Осадча. Зараз хлопчик дуже підріс і зачаровує шанувальників своїх зіркових батьків чарівною посмішкою. До речі, зовні Іванко Горбунов схожий відразу і на батька Юрія, і на маму Катю.

Від татуся 7-річний хлопчина перейняв зелені очі, ніс та зачіску. Водночас, в Іванка є дещо і від колишньої світської левиці Катерини Осадчої, а саме – та сама посмішка.
21-й день вересня, який припав на суботу – батько і син провели разом. Юрій та Іванко Горбунови на згадку про цей день зробили селфі для соцмереж.

 

Привіт, субота – підписав світлину Горбунов-старший

Позаду них на фотографії помітно пейзаж подвірʼя у тому будинку, де мешкають подружжя Горбунова та осадчої разом із двома дітьми. Невідомо, де в цей час перебували молодший братик Іванка – Данило Горбунов та їх мама Катерина Осадча. Імовірно, господиня оселі займалась хатніми справами чи просто відпочивала. Або ж готувала своїм хлопцям смачний сніданок.

Юрій Горбунов показав старшого сина Іванка
Юрій Горбунов показав старшого сина Іванка

Нагадаємо, що для Катерини Осадчої шлюб із Юрієм Горбуновим став другим. До нього вона довгий час перебувала в офіційних стосунках із бізнесменом та народним депутатом Олегом Поліщуком. В парі вони були з 2001 по 2004 рік. В цьому шлюбі народився перший син світської левиці – Ілля Поліщук.

З 2017 року Катя Осадча перебува єв шлюбі з українським ведучим Юрієм Горбуновим. Подружжя народили двох чудових хлопчиків – Івана (7 років) та Данила (3 роки).

В 2021 році Катя Осадча стала однією зі 100 успішних жінок України за версією видання “Новое время”. Відтак, її маленькі сини цілком можуть пишатись матусею.

Нові статті

Схожі статті

Володимир Ревізорович: 39-річний Остапчук перевтілився в Ольгу Фреймут на відпочинку з вагітною Полтавською

Вова Остапчук на вихідних поїхав відпочивати за місто. Посеред чудової місцевості із велетенськими соснами з ним була і кохана Катя Полтавська. В номері готелю чоловік перевтілився в… Ольгу Фреймут.

Секрети чистоти: 7 неймовірних способів використання звичайної кухонної соди для ідеального прибирання!

Сода - універсальний засіб, який допоможе вам підтримувати чистоту та свіжість у вашому домі! Відкрийте для себе прості та ефективні способи її використання.

Сезонна страва осені – швидко та легко! Як приготувати гарбузовий крем-суп з того, що завжди є під рукою

Приготуйте смачний гарбузовий крем-суп за простим рецептом! Ідеальна осіння страва, яка зігріє вас та порадує неповторним смаком і ароматом. Спробуйте зараз!

“Один про котиків, інший про собак”: “Укрпошта” анонсувала випуск колекції марок – батальйон “Пухнасті”

"Укрпошта" анонсувала випуск нової колекції марок, присвячених пухнастим домашнім улюбленцям. Коли саме презентують набір і куди спрямують кошти від продажу? Про це розповість "Один Факт".