“У мене є чудова відмазка”: 29-річна Анна Кошмал повідомила про другу вагітність – хлопчик чи дівчинка

Анна Кошмал не лише чудова акторка, а й вірна дружина і мама чудового хлопчика - зірка серіалу "Свати" повідомила, що стане мамою вдруге. Подробиці.

Відома українська акторка Анна Кошмал, що здобула популярність завдяки своїй ролі у серіалі “Свати”, повідомила про другу вагітність. Цю радісну новину вона вирішила оголосити своїм підписникам через Instagram. У своєму дописі акторка опублікувала відео, на якому виконувала енергійний танець. У відео Анна була вдягнена в вільну сорочку, що не акцентувала увагу на її цікавому положенні. Однак, в кінці відео акторка показала свій округлий животик, одягнений в обтислий боді.

Анна супроводила відео коментарем, в якому поділилася своїми думками про цю подію, зазначивши, що тепер у неї з’явилася чудова причина для того, щоб насолоджуватися подвійними порціями улюбленої їжі. Цей момент став приємною новиною не лише для неї, але й для її численних прихильників, які з нетерпінням чекають на нові зворушливі миті в житті акторки.

Зірка серіалу Свати Анна Кошмал розповіла, що вагітна вдруге. Фото з Instagram @smorkovkina
Зірка серіалу Свати Анна Кошмал розповіла, що вагітна вдруге. Фото з Instagram @smorkovkina

Акторка Анна Кошмал не розкрила термін своєї вагітності, але її новина про майбутнє поповнення викликала бурю емоцій серед підписників та колег. Багато з них поспішили висловити свої вітання. Арам Арзуманян відзначив цю подію, побажавши здоров’я, тоді як Анастасія Цимбалару приєдналася до привітань, виразивши радість з приводу новини.

Інші також поділилися щирими побажаннями, зазначивши, що підозрювали про це давно. Коментарі підкреслювали позитивні емоції, зокрема про те, як важливо, щоб цей період пройшов на драйві.

Зірка серіалу Свати Анна Кошмал розповіла, що вагітна вдруге. Фото з Instagram @smorkovkina
Зірка серіалу Свати Анна Кошмал розповіла, що вагітна вдруге. Фото з Instagram @smorkovkina

Варто зазначити, що Анна завжди обережно ставилася до обговорення свого особистого життя, зокрема досі не розкриває інформацію про свого чоловіка. Відомо, що подружжя виховує сина Михайла, якому вже шість років.

Нові статті

Схожі статті

2-поверховий маєток в італійському стилі: Настя Каменських і Потап провели рум-тур заміським особняком

Потап і Настя наразі проживають за кодроном, але до цього мешкали за Києвом у величезному розкішному будинку - як виглядає маєток всередині та ззовні?

“Немає етикету”: 42-річна Фреймут одягла сукню з неочікуваним декольте – вже не та Ольга, яка була раніше

Ольга Фреймут показалась у всій красі, але натрапила на черговий хейт стосовно образу - чому публіка не оцінила розкішну сукню екс-телеведучої. Подробиці.

Поганяли мʼяча в компанії пухнастого Кофі: Джамала похвалилася родинним ранком із синочками і цуценятком

41-річна співачка Джамала показала в Stories, як проходять її вихідні в компанії трьох синочків. Поки наймолодший Алім тихо спав у колисці – його старші брати влаштували гру із цуценям Кофі.

Очі татуся Юрка, посмішка – від матусі Катрусі: 54-річний Горбунов показав підрослого сина Іванка

Вихідні – чудовий привід присвятити вільний час родині і провести його з улюбленими дітьми. Наприклад, Юрій Горбунов минулої суботи після робочого тижня влаштував відпочинок із старшим сином.