Поганяли мʼяча в компанії пухнастого Кофі: Джамала похвалилася родинним ранком із синочками і цуценятком

41-річна співачка Джамала показала в Stories, як проходять її вихідні в компанії трьох синочків. Поки наймолодший Алім тихо спав у колисці – його старші брати влаштували гру із цуценям Кофі.

Минулі вихідні співачка Джамала провела у веселій чоловічій компанії. Поряд із нею були усі три її синочки та кудлатий песик Кофі, що зʼявився в оселі артистки зовсім нещодавно.
Джамала отримала собачку породи мальтіпу на 41-й день народження, який пройшов 27 серпня. З того моменту улюбленець став справжнім членом родини, а іноді артистка називає його “четвертим сином”.

Ранок вихідного дня для кожної людини проходить по-різному. Хтось відсипається після трудових буднів, інші відправляються на пробіжку. Джамала ж, як багатодітна мама – приділяла увагу своїм синочкам. Особливо її потребував маленький Алім, що народився наприкінці травня 2024 року.

Джамала показала, як проводить вихідні з дітьми
Джамала показала, як проводить вихідні з дітьми

Поки зіркова мама поралась із малюком – поряд із нею прямо на підлозі старші сини, Емір-Рахман та Селім-Гірай влаштували веселу гру із собачкою Кофі. Спеціально для цього хлопчики обрали маленький іграшковий мʼяч. Парубки весело ганяли його по підлозі та сміялися від того, як маленьке і кудлате цуценятко ганяє за ним і намагається вхопити мʼяч до рота.

Собачка Джамали - мальтіпу Кофі
Собачка Джамали – мальтіпу Кофі

В Stories Джамали можна було побачити, як пухнастий представник зіркової родини намагається влізти на ліжко, де співачка відпочиває разом із наймолодшим сином Алімом. На відео помітно, що цуценя вже підросло і полюбляє бешкетувати. І в нього, до речі – є чудові помічники в цій нелегкій справі.

Джамала показала свій ідеальний ранок
Джамала показала свій ідеальний ранок

Нещодавно Джамала ділилась і світлинами старших представників своєї родини. Зокрема, артистка показувала, як зараз виглядає її мама і батько, на честь якого вона назвала третього сина Аліма. Вокалістка і сама встигла стати мамою тричі. Її перший син Емір-Рахман народився в 2018 році, і скоро йому виповниться 6 рочків.

Його брат Селім-Гірай зʼявився на світ у червні 2020 року.

Молодший брат хлопчиків народився наприкінці травня 2024 року. Перед третіми пологами Джамала до останнього залишалась в строю та працювала.

Нові статті

Схожі статті

2-поверховий маєток в італійському стилі: Настя Каменських і Потап провели рум-тур заміським особняком

Потап і Настя наразі проживають за кодроном, але до цього мешкали за Києвом у величезному розкішному будинку - як виглядає маєток всередині та ззовні?

“Немає етикету”: 42-річна Фреймут одягла сукню з неочікуваним декольте – вже не та Ольга, яка була раніше

Ольга Фреймут показалась у всій красі, але натрапила на черговий хейт стосовно образу - чому публіка не оцінила розкішну сукню екс-телеведучої. Подробиці.

“У мене є чудова відмазка”: 29-річна Анна Кошмал повідомила про другу вагітність – хлопчик чи дівчинка

Анна Кошмал не лише чудова акторка, а й вірна дружина і мама чудового хлопчика - зірка серіалу "Свати" повідомила, що стане мамою вдруге. Подробиці.

Очі татуся Юрка, посмішка – від матусі Катрусі: 54-річний Горбунов показав підрослого сина Іванка

Вихідні – чудовий привід присвятити вільний час родині і провести його з улюбленими дітьми. Наприклад, Юрій Горбунов минулої суботи після робочого тижня влаштував відпочинок із старшим сином.