“Немає етикету”: 42-річна Фреймут одягла сукню з неочікуваним декольте – вже не та Ольга, яка була раніше

Ольга Фреймут показалась у всій красі, але натрапила на черговий хейт стосовно образу - чому публіка не оцінила розкішну сукню екс-телеведучої. Подробиці.

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут привернула увагу користувачів соціальних мереж, поділившись новим фото. Хоч і вона отримала критику за свій зовнішній вигляд, але знаменитість вирішила не залишати це без відповіді і висловилася щодо негативних коментарів.

У своєму Instagram Фреймут опублікувала фото, зроблене на нещодавньому бізнес-форумі в Лондоні. Ця подія стала важливою для неї, особливо враховуючи її переїзд до цієї країни після початку повномасштабного вторгнення.

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут показалась у відвертій сукні. Фото з Instagram @freimutolia
Головна ревізорка країни Ольга Фреймут показалась у відвертій сукні. Фото з Instagram @freimutolia

На знімку Ольга позувала в елегантній коричневій атласній сукні з глибоким декольте, доповнюючи образ золотою сумочкою і чорними туфлями на підборах. На другій фотографії зірка з’явилася в компанії юриста Руслана Козаренка, демонструючи активну участь у професійному житті за кордоном.

Одна з підписниць звернулася до зірки, висловивши незадоволення щодо її відвертого вбрання, зокрема, звернувши увагу на декольте. Жінка підкреслила, що вважає таке оголення недоречним і запитала, куди чоловікам дівати очі, коли жінки виставляють груди наполовину.

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут показалась у відвертій сукні. Фото з Instagram @freimutolia
Головна ревізорка країни Ольга Фреймут показалась у відвертій сукні. Фото з Instagram @freimutolia

Однак сама Ольга Фреймут не залишилася осторонь і вирішила відповісти на критику. Ведуча висловила свою думку, запитавши, чи має соромитися свого тіла. Її відповідь виявилася досить різкою, відзначаючи, що вона не вважає за потрібне приховувати свою природну красу.

Більшість коментарів на знімок виявилися позитивними. Користувачі високо оцінювали образ знаменитості, залишаючи багато компліментів на її адресу. Серед коментарів можна було побачити слова захоплення її красою та елегантністю.

Нові статті

Схожі статті

“Я закоханий”: 42-річний Влад Яма приголомшив правдою про особисте життя – розлучається з Ліліаною?

Влад Яма вже більше двох років не звертає увагу на хейт, пов'язаний з виїздом, і продовжує активно ділитись своїм життям в Маямі - хореограф вийшов на зв'язок з однією новиною - що сталося?

Чорні штани-палаццо, червоний топ і милиці: 30-річна Еліна Світоліна зібрала купу компліментів своїм образом

30-річна тенісистка Еліна Світоліна вийшла в світ вперше після святкування дня народження. Спортсменка показала себе в незвичному образі, обравши для цього одяг українського бренду та… милиці.

“Весілля буде скоро”: 33-річна Даша Петрожицька розповіла, як підкорила серце майбутнього чоловіка

Зірка серіалу "Папік" Даша Петрожицька вже давно не холостячка, як може подумати більшість - хто її обранець та коли пара планує святкувати весілля?

2-поверховий маєток в італійському стилі: Настя Каменських і Потап провели рум-тур заміським особняком

Потап і Настя наразі проживають за кодроном, але до цього мешкали за Києвом у величезному розкішному будинку - як виглядає маєток всередині та ззовні?