“Весілля буде скоро”: 33-річна Даша Петрожицька розповіла, як підкорила серце майбутнього чоловіка

Зірка серіалу "Папік" Даша Петрожицька вже давно не холостячка, як може подумати більшість - хто її обранець та коли пара планує святкувати весілля?

Повномасштабне вторгнення внесло значні зміни в плани багатьох закоханих пар, змусивши їх переглянути свої пріоритети. Для більшості людей, які планували весільні урочистості, пишні святкування тепер здаються недоцільними. Відомій українській акторці Дар’ї Петрожицькій, пропозиція руки та серця надійшла ще влітку минулого року. Проте закохані не поспішали з офіційною реєстрацією своїх стосунків.

Зірка серіалу Папік Даша Петрожицька розповіла, коли планує весілля
Зірка серіалу Папік Даша Петрожицька розповіла, коли планує весілля

Вона зазначила, що якщо перемога буде досягнута найближчим часом, то і весільні святкування можуть відбутися раніше. Проте наразі вона вважає, що такі заходи не є актуальними. Акторка висловила бажання провести скромне святкування, підкресливши, що для неї важливіше присутність коханої людини, родини та друзів. Вона також зауважила, що вже мала досвід великого весілля, тому не прагне до повторення цього.

Зірка серіалу Папік Даша Петрожицька розповіла, коли планує весілля
Зірка серіалу Папік Даша Петрожицька розповіла, коли планує весілля

Акторка Дар’я Петрожицька розповіла про свою особисте життя, зокрема про стосунки з нареченим, який мешкає за кордоном. Вона зазначила, що через відстань між ними, пара не має можливості бачитися так часто, як їм би хотілося.

Вона зауважила, що наразі зустрічі відбуваються рідко, адже вона знаходиться в Україні, тоді як її наречений працює і живе в Німеччині. Проте вони намагаються організовувати спільні поїздки не лише до Німеччини, але й в інші країни. Наприклад, їхня остання подорож була до Будапешта, що для Дар’ї є більш зручним варіантом, ніж поїздка до Німеччини.

Зірка серіалу Папік Даша Петрожицька розповіла, коли планує весілля
Зірка серіалу Папік Даша Петрожицька розповіла, коли планує весілля

Вона підкреслила, що наразі її наречений не може повернутися в Україну через робочі зобов’язання та відповідальність, адже Олексій вже десять років живе за кордоном і отримав там громадянство.

Нові статті

Схожі статті

“Найцінніше, що маю”: 29-річна Даша Кацуріна показала всю свою родину – дітей, маму, тата, але без Дантеса

Даша Кацуріна виховує двох чудових дітей разом із Володимиром Дантесом та сім'я в неї завжди на першому місці - як виглядає вся родина рестораторки?

Темне волосся і каре: куди зникла переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан – із Михайлом Заливакою не склалось

Шоу її змінило, але з головним героєм у неї все ж таки не склалось: де зараз живе та чим займається переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан - зовсім не та, яка була раніше.

“Я закоханий”: 42-річний Влад Яма приголомшив правдою про особисте життя – розлучається з Ліліаною?

Влад Яма вже більше двох років не звертає увагу на хейт, пов'язаний з виїздом, і продовжує активно ділитись своїм життям в Маямі - хореограф вийшов на зв'язок з однією новиною - що сталося?

Чорні штани-палаццо, червоний топ і милиці: 30-річна Еліна Світоліна зібрала купу компліментів своїм образом

30-річна тенісистка Еліна Світоліна вийшла в світ вперше після святкування дня народження. Спортсменка показала себе в незвичному образі, обравши для цього одяг українського бренду та… милиці.