Чорні штани-палаццо, червоний топ і милиці: 30-річна Еліна Світоліна зібрала купу компліментів своїм образом

30-річна тенісистка Еліна Світоліна вийшла в світ вперше після святкування дня народження. Спортсменка показала себе в незвичному образі, обравши для цього одяг українського бренду та… милиці.

Тенісистка Еліна Світоліна на своїй сторінці в Instagram поділилась новими світлинами, які відображають миті її життя поза спортивним майданчиком. Зовсім нещодавно, 12 вересня – Світоліна відсвяткувала 30-й день народження в компанії зіркових гостей та друзів.

Після маленького ювілею зірка тенісу відправилась на… операційний стіл. В Еліни за планом відбулась операція на нозі. Під час непростого періоду поряд із зірковою спортсменкою знаходився її коханий чоловік, теж тенісист Гаель Монфіс.

Еліна Світоліна перенесла операцію
Еліна Світоліна перенесла операцію

Згодом Еліна Світоліна розповіла фанатам, що їй довелось наважитись на оперативне втручання через давню проблему, з якою вона намагалась боротись протягом всього 2024 року. Її зусилля результату не дали і тому довелось звертатись по допомогу до спеціалістів.

Еліна Світоліна перенесла операцію
Еліна Світоліна перенесла операцію

Деякий час після операції Світоліна змушена використовувати милиці. Але вони зовсім не стають на заваді тому, щоб залишатись чарівною жінкою і слідкувати за модними тенденціями. Після неприємної процедури тенісистка вперше показалася на публіці, прихопивши із собою ті самі милиці. Спортсменка зробила світлину в одязі від популярного українського бренду Gasanova. Вона вдяглась у чорні штани-палаццо та доповнила їх червоною кофтинкою-сіткою і топом такого ж самого кольору.

Еліна Світоліна показала себе в новому образі
Еліна Світоліна показала себе в новому образі

Позувала вона для фото на тлі стіни, прикрашеної декоративним панно, розпустивши довге волосся. До образу вона додала макіяж в насичених кольорах.

Нагадаємо, що свій 30-річний ювілей Еліна Світоліна відсвяткувала в Києві. На особисте свято тенісистка запросила топ-менеджера “Монобанку” Олега Гороховського, поета Сергія Жадана, ведучу Лесю Нікітюк та тренера Андрія Шевченка.

Нові статті

Схожі статті

30-річна Репяхова показала крихітку, якій виповнився 1 рік: на святі були всі, і син від Віктора Павліка

Блогерка та дружина українського співака Віктора Павліка Катя Репяхова побувала на першому дні народження маленької дівчинки, яку звуть Єва. Фотозвіт зі свята вона оприлюднила в своєму Інстаграм.

“Найцінніше, що маю”: 29-річна Даша Кацуріна показала всю свою родину – дітей, маму, тата, але без Дантеса

Даша Кацуріна виховує двох чудових дітей разом із Володимиром Дантесом та сім'я в неї завжди на першому місці - як виглядає вся родина рестораторки?

Темне волосся і каре: куди зникла переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан – із Михайлом Заливакою не склалось

Шоу її змінило, але з головним героєм у неї все ж таки не склалось: де зараз живе та чим займається переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан - зовсім не та, яка була раніше.

“Я закоханий”: 42-річний Влад Яма приголомшив правдою про особисте життя – розлучається з Ліліаною?

Влад Яма вже більше двох років не звертає увагу на хейт, пов'язаний з виїздом, і продовжує активно ділитись своїм життям в Маямі - хореограф вийшов на зв'язок з однією новиною - що сталося?