“Я закоханий”: 42-річний Влад Яма приголомшив правдою про особисте життя – розлучається з Ліліаною?

Влад Яма вже більше двох років не звертає увагу на хейт, пов'язаний з виїздом, і продовжує активно ділитись своїм життям в Маямі - хореограф вийшов на зв'язок з однією новиною - що сталося?

Відомий український хореограф Владислав Яма, який здобув популярність завдяки шоу “Танці з зірками”, черговий раз вийшов на зв’язок після того, як покинув Україну під час повномасштабного вторгнення. Він поділився новим знімком, на якому разом із коханою святкує важливу подію в їхньому житті.

На своїй сторінці в Instagram Яма виклав архівне фото зі свого весілля, на якому позує в бежевому костюмі поряд зі своєю дружиною Ліліаною Кудлай, яка була одягнена в сукню того ж кольору. Цього дня, 21 вересня, пара святкує десяту річницю свого шлюбу.

Влад Яма вперше за довгий час вийшов на звʼязок. Фото з Instagram @vladyama_official
Влад Яма вперше за довгий час вийшов на звʼязок. Фото з Instagram @vladyama_official

До цього знімка хореограф додав емоційний коментар, в якому зазначив, що досі закоханий у свою партнерку. За ці десять років їхній шлюб зміцнів, що свідчить про глибокий зв’язок між ними.

У 2007 році двоє танцюристів почали романтичні стосунки, які тривали лише два роки, після чого пара вирішила розлучитися. Незважаючи на розрив, їхні шляхи знову перетнулися вже через два місяці. І згодом Влад і Ліліана офіційно стали подружжям, а наступного року їхня родина поповнилася сином на ім’я Леон.

Влад Яма вперше за довгий час вийшов на звʼязок
Влад Яма вперше за довгий час вийшов на звʼязок

На сьогоднішній день Влад Яма живе в США разом із дружиною та сином. Він покинув Україну в перші дні вторгнення, коли кордони ще залишалися відкритими для чоловіків. За його словами, це сталося в перший же день, однак згодом стало відомо, що в той день він ще перебував у Запорізькій області, де допомагав батькам евакуюватися в безпечніше місце.

Наразі танцюрист проживає в Маямі, де продовжує займатися хореографією. Він рідко коментує події, що відбуваються в Україні, хоча іноді реагує на новини про атаки з боку росії у своїх соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

“Найцінніше, що маю”: 29-річна Даша Кацуріна показала всю свою родину – дітей, маму, тата, але без Дантеса

Даша Кацуріна виховує двох чудових дітей разом із Володимиром Дантесом та сім'я в неї завжди на першому місці - як виглядає вся родина рестораторки?

Темне волосся і каре: куди зникла переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан – із Михайлом Заливакою не склалось

Шоу її змінило, але з головним героєм у неї все ж таки не склалось: де зараз живе та чим займається переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан - зовсім не та, яка була раніше.

Чорні штани-палаццо, червоний топ і милиці: 30-річна Еліна Світоліна зібрала купу компліментів своїм образом

30-річна тенісистка Еліна Світоліна вийшла в світ вперше після святкування дня народження. Спортсменка показала себе в незвичному образі, обравши для цього одяг українського бренду та… милиці.

“Весілля буде скоро”: 33-річна Даша Петрожицька розповіла, як підкорила серце майбутнього чоловіка

Зірка серіалу "Папік" Даша Петрожицька вже давно не холостячка, як може подумати більшість - хто її обранець та коли пара планує святкувати весілля?