“Він був на 3 місці”: 39-річна Анна Саліванчук зізналась, що стало останньою краплею її шлюбу з чоловіком

Протягом 8 років були для всіх ідеальною парою, але в один момент подружжя оголосило про розлучення - Анна Саліванчук назвала реальну причину розпаду шлюбу з Олександром Божковим.

Анна Саліванчук відома своєю роллю у серіалі “Одного разу під Полтавою”, вперше відкрила причини свого недавнього розлучення з депутатом Олександром Божком. За словами акторки, у її стосунках з чоловіком пріоритети були неправильно розставлені, і вона часто забувала про власні потреби.

Анна підкреслила, що у її житті діти завжди займали перше місце, однак усвідомила, що це неправильно. Вона вважає, що на першому місці мають бути власні інтереси, потім партнер, а вже після цього – діти і батьки. Акторка зауважила, що саме через те, що її чоловік не займав належного місця в її житті, їхні стосунки зазнали кризу.

Анна Саліванчук вперше зізналась, що зруйнувало її шлюб
Анна Саліванчук вперше зізналась, що зруйнувало її шлюб

Акторка зізналася, що не любила себе настільки, наскільки цього вимагала ситуація, що й призвело до розриву. Вона продовжує залишатися матір’ю своїх дітей і має намір виправити цю помилку в майбутньому.

Саліванчук поділилася, що досі не може ставити власні потреби на перше місце, але почала працювати над цим. На сьогоднішній день її діти займають найвищу позицію в її житті, а сама вона перебуває на другому та третьому місцях, оскільки її чоловіка немає поруч. Вона усвідомлює, що їй необхідно зосередитися на собі, адже діти виростуть і, можливо, віддаляться, залишивши її саму. Тому важливо розвиватися і ставати кращою версією себе.

Анна Саліванчук вперше зізналась, що зруйнувало її шлюб
Анна Саліванчук вперше зізналась, що зруйнувало її шлюб

Акторка також вирушила на консультацію до психолога з метою покращити власне життя та зберегти шлюб. Під час навчання та практики вона усвідомила важливість самозбереження, що врешті-решт призвело до рішення про розлучення. Вона вважає це позитивним кроком у своєму житті.

Анна Саліванчук вперше зізналась, що зруйнувало її шлюб
Анна Саліванчук вперше зізналась, що зруйнувало її шлюб

Анна та Олександр Божко були одружені протягом восьми років, за цей час у них народилися сини Гліб і Микита. Однак у травні минулого року їхні стосунки закінчилися, зірка зізналася, що важко переживала цей етап свого життя, відчуваючи складнощі, пов’язані з розривом.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це честь”: 29-річна Аліна Гросу розповіла, яку місію їй доручили в Нью-Йорку – нова можливість

Аліна Гросу тривалий час живе за кордоном, але це ще не все, адже співачка зайняла дипломатичну посаду в Нью-Йорку - в чому місія артистки? Подробиці.

Не холостяк, як думають всі: 49-річний Дядя Жора показав дружину-красуню, з якою має трьох дітей

Дядю Жору знає вся країна, але чи знаєте ви, як виглядає його дружина-красуня, з якою вони мають трьох дітей - тепер зрозуміло, хто є його справжньою опорою.

Її слухав на Майдані Кондратюк, а Пугачова подарувала 50 тисяч доларів: як зараз виглядає 33-річна Міла Нітіч

Міла Нітіч – українська співачка, яка має цікаву творчу біографію. Вона співала для Кондратюка в "Караоке на Майдані", приймала участь в "Голосі країни". Де 33-річна артистка зараз?

Куди зник Борис Барський, якого всі знають по “Маски-шоу”: 65-річний артист, який закохався в костюмерку

Актор Борис Барський — ведучий артист гумористичної одеської команди "Маски-шоу". Чи залишився він в Україні і чим наразі займається? "Один Факт" розповість подробиці про життя гумориста.