Куди зник Борис Барський, якого всі знають по “Маски-шоу”: 65-річний артист, який закохався в костюмерку

Актор Борис Барський — ведучий артист гумористичної одеської команди "Маски-шоу". Чи залишився він в Україні і чим наразі займається? "Один Факт" розповість подробиці про життя гумориста.

Борис Барський – актор та учасник популярної гумористичної програми “Маски-шоу”. На відміну від свого колеги Георгія Делієва 65-річний артист залишився жити в Україні. Ба більше – Барський активно розвиває новий творчий проєкт.

Борис Барський народився та виріс в місті Одеса. Саме там він вчився, отримав освіту в Одеському політехнічному інституті. Раніше його мрією був зовсім не театр та комічні виступи на сцені. Борис Володимирович бажав стати фізиком-ядерщиком. Слід зазначити, що йому це вдалося зробити. Але ще під час навчання в інституті Барський захопився художньою самодіяльністю. З часом прийшло розуміння, що саме на сцені він почувається найбільш гармонійно.

Деякий час після завершення навчання Барський продовжував працювати інженером та одночасно із цим відвідував студію пантоміми. Згодом він став гастролювати, їздив по містам України зі своїм колегою Вʼячеславом Полуніним. Цю людину Борис Володимирович називає своїм вчителем.

З 1984 року Борис Барський стає ведучим артистом комік-трупи “Маски-шоу”. Актор знявся у всіх серіях програми ,що дозволило йому стати неймовірно популярним.

В 1992 році Барський закінчив ГІТІС в росії. В 2009 році йому присвоїли звання Народного артиста України. Окрім цього артист Барський спробував себе в ролі письменника. В його творчому арсеналі – 7 виданих книг.

Де Борис Барський зараз та чим займається?

Після початку повномасштабного вторгнення Борис Барський залишився в Одесі. Зараз йому 65 років і він продовжує займатись творчою діяльністю.

Борис Барський розповів, де зараз живе і чи залишився в Україні
Борис Барський розповів, де зараз живе і чи залишився в Україні

Початок вторгнення Барський порівняв із подіями в Америці 11 вересня 2001 року. Нагадаємо, що тоді відбувся теракт за участю літаків, які протаранили будівлі башт- “близнюків” в Ньюй-Йорку. Барський розповів, що в той час вони із командою якраз збирались поїхати в США. Виїзд був через 2 дні після трагічних подій.

Артист також зазначив, що події в Америці згодом показалися йому дитячим садочком в порівнянні із тим, що зараз відбувається в Україні.

Через деякий час Борис Барський наважився відкрити Будинок Клоунів в Одесі та продовжив розважати публіку гумором та кумедними виставами. Окрім того, актор зі своєю командою влаштовує вистави для військових та переселенців. Благодійність стала невідʼємною частиною його творчості у воєнний час.

Нові статті

Схожі статті

Її слухав на Майдані Кондратюк, а Пугачова подарувала 50 тисяч доларів: як зараз виглядає 33-річна Міла Нітіч

Міла Нітіч – українська співачка, яка має цікаву творчу біографію. Вона співала для Кондратюка в "Караоке на Майдані", приймала участь в "Голосі країни". Де 33-річна артистка зараз?

Не тільки співати вміє: Степан Гіга розсекретив, ким працював до того, як у 80-ті розпочав творчу карʼєру

Народний артист України Степан Гіга пару років тому знов здійнявся на хвилі популярності. Він став відомим ще у 80-ті, але до початку творчої карʼєри спробував себе в інших професіях.

Готую на будь-яке свято до чаю. Солодкий пиріг з варенням: рецепт швидкий, так і називається – “10 хвилин”

Цей пиріг із варенням виходить найсмачнішим, а прикрасити його можна штрейзельною крихтою. Десерт підходить до повсякденного або святкового чаювання. Ділимося рецептом із читачами "Одного Факту".

Пішла від чоловіка, з яким була Ірина Білик: 36-річна Олена Шоптенко розповіла історію кохання з Дікусаром

Хоч і не склалось прожити все життя разом в любові та злагоді, але історія кохання була красивою - як закрутився роман між Оленою Шоптенко і Дмитром Дікусаром?