Її слухав на Майдані Кондратюк, а Пугачова подарувала 50 тисяч доларів: як зараз виглядає 33-річна Міла Нітіч

Міла Нітіч – українська співачка, яка має цікаву творчу біографію. Вона співала для Кондратюка в "Караоке на Майдані", приймала участь в "Голосі країни". Де 33-річна артистка зараз?

Міла Нітіч – відома українська виконавиця, яка декілька років тому приймала участь в музичному шоу “Голос країни”. Її повне імʼя – Людмила. З дитячих років дівчинка полюбила музику. Співочий талант дістався їй від батька та рідної бабусі. Татусь Міли Нітіч був режисером та музикантом. А ось мама від творчого середовища була зовсім далекою і працювала економістом.
З 8-ми років Міла Нітіч почала навчатися у музичній школі. В 2008 молода дівчина підкорила самого Ігоря Кондратюка в розважальному шоу “Караоке на Майдані”. Тоді Міла заспівала перед широкою аудиторією слухачів і перемогла. Завдяки цьому Нітіч змогла стати учасницею 10-го сезону в іншому музичному шоу: “Шанс”. Там молода співачка потрапила у фінал і отримала відзнаку як володарки найкращого жіночого вокалу за всі попередні 10 сезонів.
Міла Нітіч вміє виконувати пісні на різних мовах (англійській, італійській, французькій, українській та російській). Через рік після “Шансу” співачка прийшла на інший музичний конкурс – “Нова Хвиля”. В Юрмалі артистка зайняла сьоме місце та підкорила саму Аллу Борисівну Пугачову. Примадонна тоді подарувала їй великий грошовий приз у розмірі 50 тисяч доларів.
Протягом 10-ти років Нітіч співпрацювала із продюсером Володимиром Бебешком. Однак кілька років тому ця співпраця була розірвана.
Навесні 2021 року Міла Нітіч прийшла на “Голос країни”. В прямому ефірі співачка виконала композицію “Malade”. Однак вдачі вона їй не принесла і до фіналу артистка так і не змогла дійти.
Де Міла Нітіч зараз?
В сучасних умовах Міла Нітіч продовжує йти творчим шляхом. Співачка зайнялась волонтерством, демонструє у соціальних мережах різноманітні яскраві образи та долучається до благодійних заходів, спрямованих на підтримку українських захисників.
В одному зі своїх інтервʼю Міла Нітіч розповідала, що зараз живе на дві країни: Україну та Польщу. Її перший благодійний концерт після початку повномасштабного вторгнення відбувся якраз в Польщі.

Нові статті

Схожі статті

Куди зник Борис Барський, якого всі знають по “Маски-шоу”: 65-річний артист, який закохався в костюмерку

Актор Борис Барський — ведучий артист гумористичної одеської команди "Маски-шоу". Чи залишився він в Україні і чим наразі займається? "Один Факт" розповість подробиці про життя гумориста.

Не тільки співати вміє: Степан Гіга розсекретив, ким працював до того, як у 80-ті розпочав творчу карʼєру

Народний артист України Степан Гіга пару років тому знов здійнявся на хвилі популярності. Він став відомим ще у 80-ті, але до початку творчої карʼєри спробував себе в інших професіях.

Готую на будь-яке свято до чаю. Солодкий пиріг з варенням: рецепт швидкий, так і називається – “10 хвилин”

Цей пиріг із варенням виходить найсмачнішим, а прикрасити його можна штрейзельною крихтою. Десерт підходить до повсякденного або святкового чаювання. Ділимося рецептом із читачами "Одного Факту".

Пішла від чоловіка, з яким була Ірина Білик: 36-річна Олена Шоптенко розповіла історію кохання з Дікусаром

Хоч і не склалось прожити все життя разом в любові та злагоді, але історія кохання була красивою - як закрутився роман між Оленою Шоптенко і Дмитром Дікусаром?