Маленька й худенька: 48-річна Марічка Падалко засвітилась в купальнику – накачаний прес і не тільки

Марічка Падалко сильна жінка в кадрі, але щира й позитивна поза ним - зіркова телеведуча 1+1 показалась у червоному наряді та зібрала всі компліменти.

Ведуча новин Марічка Падалко поділилася новим знімком, на якому зображена в купальнику. Влітку зазвичай вона проводить свої вихідні на дачі під Києвом, і в соціальних мережах зірка викладала фото в червоному купальнику на фоні озера. На зображенні можна побачити її ідеальну фігуру з помітними кубиками преса та стрункою талією.

Марічка згадала про рекомендації, які вона прочитала у книзі Ізабелли Вельц, що стосуються “пляжної дієти”, яка допомагає відновити роботу щитовидної залози. Вона акцентувала на важливості вітаміну D для синтезу гормонів цієї залози, особливо якщо його приймати щодня. Цього літа ведуча не планувала подорожувати на море, але зазначила, що її місце відпочинку на озері “Михайлина” також може стати прекрасним варіантом для літнього релаксу.

Зірка 1+1 Марічка Падалко показалась у червоному купальнику. Фото з Instagram @marichkapadalko
Зірка 1+1 Марічка Падалко показалась у червоному купальнику. Фото з Instagram @marichkapadalko

Телеведуча вражає своїми формами, хоч і нещодавно в одному з постів вона обговорила питання ваги, підкресливши, що незначне скидання кілограмів можливе лише за допомогою фізичних вправ, таких як тренування в спортзалі або біг на довгі дистанції.

Зірка 1+1 Марічка Падалко показалась у червоному купальнику. Фото з Instagram @marichkapadalko
Зірка 1+1 Марічка Падалко показалась у червоному купальнику. Фото з Instagram @marichkapadalko

Також ще раніше Марічка Падалко відкрито поділилася інформацією про свій медичний стан, зокрема про діагноз зниженої функції щитовидної залози, відомий як аутоімунний тиреоїдит або, за термінологією англійської мови, як захворювання Хашимото. У своєму блозі вона детально розповідала про процес боротьби з цим захворюванням, а також ділилась корисними порадами, які вона знайшла в літературі, зокрема в книзі Ізабелли Вельц.

Марічка Падалко полюбилась багатьом глядач завдяки своїй щирості та відкритості, тож телеведуча часто радує своїх підписників у соцмережах цікавим контентом.

Нові статті

Схожі статті

“Немає бажання”: 50-річна обраниця Фагота зізналась, чому не збирається заміж через 15 років стосунків

15 років живуть разом і виховують сина, але в шлюб так і не вступили - дружина Фагота Ольга Навроцька вперше зізналась, коли вони планують одружитись.

Пристрасті на паркеті: що об’єднує Наталію Могилевську та Лілію Кудлай? Бурхливе особисте життя Влада Ями

Влад Яма — один із найвідоміших українських танцюристів, який здобув популярність завдяки участі у шоу "Танці з зірками", проте за лаштунками його особисте життя було оповите чутками і спекуляціями.

Захоплений музикою з дитинства і обрав шлях батька: що відомо про 47-річного Назарія Яремчука-молодшого

Співак Назарій Яремчук-молодший – один з двох синів популярного виконавця Назарія Яремчука та зведений брат Марії Яремчук. Розповідаємо, чим він зараз займається і де знаходиться.

“Маю 2 тисячі доларів”: 67-річна Світлана Білоножко розсекретила свій заробіток щомісяця – все сама

Світлана Білоножко вперше розсекретила суму свого заробітку кожного місяця та назвала реальні цифри - звідки у артистки дохід і скільки? Подробиці.