“Маю 2 тисячі доларів”: 67-річна Світлана Білоножко розсекретила свій заробіток щомісяця – все сама

Світлана Білоножко вперше розсекретила суму свого заробітку кожного місяця та назвала реальні цифри - звідки у артистки дохід і скільки? Подробиці.

Заслужена артистка України Світлана Білоножко поділилася інформацією про свої доходи, розкривши, як заробляє на життя. Вона зазначила, що заздалегідь продумала свій фінансовий план. Зокрема, артистка має пасивний дохід завдяки нерухомості, яку здає в оренду. Її запрошують на корпоративи, що також приносить їй дохід.

На місяць Світлана заробляє близько двох тисяч доларів. Зірка підкреслила, що раніше її доходи були вищими, але нині вони зменшилися. Вона зазначила важливість наявності фінансової подушки, що спонукало її планувати свої заробітки заздалегідь. У своїх виступах артистка пропонує власну програму, що також додає до її доходів.

Світлана Білоножко розсекретила суму свого заробітку щомісяця
Світлана Білоножко розсекретила суму свого заробітку щомісяця

Світлана Білоножко на даний час самостійно управляє своїми фінансовими справами, не покладаючись на допомогу своїх дітей. Вона зазначає, що, якщо виникне потреба, її діти завжди готові прийти на допомогу, але наразі вона цілком справляється сама. Артистка також поділилася своїми витратами, зокрема вказала, що щомісяця значна частина її бюджету йде на особисті потреби.

Співачка сама сплачує рахунки за комунальні послуги і зазначає, що це не є для неї обтяжливим. Вона витрачає чимало коштів на себе, але поки що не відчуває потреби в сторонній підтримці.

Світлана Білоножко розсекретила суму свого заробітку щомісяця
Світлана Білоножко розсекретила суму свого заробітку щомісяця

Щодо пенсійних виплат, пов’язаних з її званнями народної та заслуженої артистки, Світлана зазначила, що ці нагороди не надають їй значних привілеїв. Вона отримує деякі додаткові виплати, але сума є невеликою, і співачка навіть зізналася, що їй соромно говорити про це.

Вона зазначила, що сама покриває всі свої витрати, не отримуючи жодної безкоштовної допомоги. Також вона не має картки киянки, оскільки не вважає її необхідною. На даний момент Світлана почувається впевнено і самодостатньо у своїх фінансових справах.

Нові статті

Схожі статті

Їх просто не впізнати: як виглядали актори мюзиклу “Вечори на хуторі біля Диканьки” тоді й зараз за 23 роки

"Вечори на хуторі біля Диканьки" – український мюзикл, який був відзнятий за мотивами повісті Миколи Гоголя. Вперше його транслювали на каналі "Інтер" в новорічну ніч 2002 року.

Підкреслює свої довжелезні ноги: Леся Нікітюк на очах у 4,2 млн глядачів взула бахіли на чоботи-козаки

Леся Нікітюк запросила своїх 4,2 мільйона підписників у салон краси, щоб показати процедури, які допомагають їй підтримувати ідеальний вигляд. Та особливу увагу привернула її щирість.

Перший тренер братів Кличків порівняв поєдинки Олександра Усика та Володимира Кличка з Тайсоном Ф’юрі

Перший тренер Володимира та Віталія Кличка вирішив провести порівняння щодо бою Вови та Усика з Тайсоном Ф'юрі - які висновки зробив Володимир Золотарьов?

“Четверта дитина”: мама-Джамала поділилася новиною про ще одне поповнення в сім’ї – любові вистачить на всіх

Джамала, яка здобула світову славу після перемоги на "Євробаченні-2016", нещодавно поділилася радісною новиною про ще одне поповнення в її родині.