За нею не пішов: український співак DIBROVA висловився про Тіну Кароль і порівняв її з Потапом – “Шкодую”

Український співак DIBROVA пригадав період, коли був учасником телевізійного шоу "Голос Країни". На сліпих прослуховуваннях до нього повернулась Тіна Кароль, але він не погодився йти з нею далі.

Український музикант та композитор DIBROVA пригадав часи, коли був одним із учасників шоу “Голос країни”. За словами артиста – його виступи на програмі відбувались ще за мирних часів. Саме тоді йому вдалося зрозуміти усі принципи роботи українського шоу-бізнесу. За зізнанням DIBROVA – тоді цей ринок працював трохи інакше.

Зараз у виконавця є можливість порівняти і зробити певні висновки. Артист розповів, що нині українська творчість значно краща і більш розвинута, аніж декілька років тому. Він також пригадав, що під час його виступу на “Голосі Країни” до нього під час сліпих прослуховувань розвернулись Тіна Кароль і Потап.

DIBROVA тоді надав перевагу Потапу, а за Тіною Кароль не пішов. І згодом, через багато років – дуже про це пожалкував. За словами DIBROVA, Кароль в порівнянні з Олексієм Потапенко, більш обізнана в справжніх людських цінностях.

Український співак Олексій Діброва порівняв Тіну Кароль із Потапом
Український співак Олексій Діброва порівняв Тіну Кароль із Потапом

Водночас в українському суспільстві ходить багато чуток про те, що Тіна Кароль досить зухвала особистість. Хтось називає поп-діву позаочі “сірим кардиналом”. Подейкують, ніби Тіна Кароль приклала руку до того, щоб видворити з української сцени Ані Лорак та інших артистів-втікачів.

Олексій Діброва з “Голосу Країни” жартівливо називає Тіну “прекрасне ст*рво”. Артист зазначив, що обожнює цю співачку і за слушної нагоди дуже хотів би із нею поспілкуватись особисто, спитати поради щодо творчих задумів та, можливо – зробити колаборацію в майбутньому.

Вона чудова артистка, і це все, що я можу сказати про неї – додав Діброва

Зазначимо, що співак DIBROVA в українському суспільстві відомий завдяки своїм пісням “Ліхтарі” та “Прийду”. Нещодавно музикант записав новий твір в дуеті з Оленою Тополею. Він має назву “Хочеш” та вже встиг стати весільним хітом. Багато молодят танцюють свій перший весільний танок саме під цю пісню.

Нові статті

Схожі статті

Маленька й худенька: 48-річна Марічка Падалко засвітилась в купальнику – накачаний прес і не тільки

Марічка Падалко сильна жінка в кадрі, але щира й позитивна поза ним - зіркова телеведуча 1+1 показалась у червоному наряді та зібрала всі компліменти.

“Він зарозумілий, думає лише про себе”: чи шкодує Потап про наставництво Олексія Діброва на “Голосі країни”

Український співак Олексій Діброва, учасник 5 сезону музичного проєкту "Голос країни", поділився своєю історією співпраці з Потапом, який був його наставником під час шоу.

Торт-хінкалі: у Дніпрі відомий кондитер здивував смачним шедевром з імітацією грузинської страви – фото

В Україні багато талановитих і креативних людей. Наприклад, відомий майстер-кондитер Дмитро Никифоренко з міста Дніпра створює справжні шедеври. Його торти унікальні і точно варті уваги.

“Ми просто дружили”: як лідер “Антитіла” Тарас Тополя закрутив роман із дружиною Альошею – 11 років разом

Вже 11 років вони живуть разом і виховують двох дітей, але як все починалось? Alyosha і Тарас Тополя розповіли, який було знайомство одне з одним.