“Немає бажання”: 50-річна обраниця Фагота зізналась, чому не збирається заміж через 15 років стосунків

15 років живуть разом і виховують сина, але в шлюб так і не вступили - дружина Фагота Ольга Навроцька вперше зізналась, коли вони планують одружитись.

Ольга Навроцька, українська дизайнерка та стилістка, поділилася своїми роздумами про стосунки з музикантом Олегом Михайлютою, більш відомим як Фагот, учасником гурту “ТНМК”. Жінка пояснила, чому за 15 років спільного життя вони не вирішили укласти офіційний шлюб.

За її словами, шлюб не є критично важливим у їхньому житті. Навроцька зазначила, що вже пережила шлюб у минулому і не прагне повторювати цього досвіду. Вона вважає, що справжнє щастя у стосунках не залежить від офіційного статусу. Ольга зізналась, що навіть якщо у неї виникає ностальгія за романтичними моментами, такими як весільні урочистості, для неї важливіші почуття свободи та незалежності.

Обраниця Фагота розповіла, чому вони досі неодружені, будучи 15 років у стосунках
Обраниця Фагота розповіла, чому вони досі неодружені, будучи 15 років у стосунках

Вона вважає, що шлюб може обмежити цю свободу, а це, на її думку, може призвести до негативних наслідків у стосунках. Ольга пригадала один випадок, коли вона та її партнер отримали пропозицію стати обличчям обкладинки одного з українських глянцевих журналів.

Однак вони вирішили відмовитися від цього запрошення. Стилістка зазначила, що, спостерігаючи за парами, які часто з’являлися на обкладинках, вона помічала, що багато з них згодом розходяться. Ці спостереження стали для неї приводом відмовитися від участі в проєкті.

Обраниця Фагота розповіла, чому вони досі неодружені, будучи 15 років у стосунках
Обраниця Фагота розповіла, чому вони досі неодружені, будучи 15 років у стосунках

Вона підкреслила, що відчуває комфорт у своєму теперішньому стані. В умовах нинішніх випробувань, через які проходять багато людей, такі питання здаються їй другорядними і незначними. Вона не бажає повертатися до таких дрібниць і вважає їх не важливими.

Однак дизайнерка не виключила можливості, що якщо її партнер, Михайлюта, вирішить зробити їй пропозицію, вона погодиться вийти за нього заміж. Вони вже пережили багато спільних моментів, які зміцнили їхні стосунки. Проте наразі Ольга не зосереджена на цій темі і не очікує освідчення.

Нові статті

Схожі статті

Перший тренер братів Кличків порівняв поєдинки Олександра Усика та Володимира Кличка з Тайсоном Ф’юрі

Перший тренер Володимира та Віталія Кличка вирішив провести порівняння щодо бою Вови та Усика з Тайсоном Ф'юрі - які висновки зробив Володимир Золотарьов?

“Четверта дитина”: мама-Джамала поділилася новиною про ще одне поповнення в сім’ї – любові вистачить на всіх

Джамала, яка здобула світову славу після перемоги на "Євробаченні-2016", нещодавно поділилася радісною новиною про ще одне поповнення в її родині.

Як перевернулося життя лучанина Анатолія Тимощука: від ексфутболіста збірної України до зрадника і аб’юзера

Анатолій Тимощук здавалося відданий Україні, але його життя перевернулось на 360 градусів і тепер колишній футболіст працює в росії - що відомо?

“Все змінилось”: Марія Яремчук розповіла, чи готова продовжити справу батька після народження дитини

Українська співачка Марія Яремчук, відома своїм унікальним голосом і талантом, нещодавно поділилася своїми думками про можливість повернення в шоу-бізнес не зважаючи на внутрішні переживання