Неочікувана правда про “колишнього” Дорофєєвої Позитива: одружений більше року. Що каже Юлія Сахневич?

Відомий як колишній учасник гурту "Время и Стекло", Позитив привертав увагу своїми музичними досягненнями, однак його особисті стосунки до недавнього часу залишалися під завісою таємниці.

Олексій Завгородній, більш відомий під сценічним ім’ям Позитив, тривалий час залишав своє особисте життя поза увагою публіки. Однак нещодавно стало відомо, що Олексій та його обраниця, танцівниця Юлія Сахневич, одружені вже більше року.

Стосунки під секретом

Позитив та Юлія Сахневич, які перебували у стосунках понад три роки, навмисно уникали публічності, що ще більше інтригувало їхніх шанувальників. Співак визнав, що вони навмисно зберігали своє особисте життя в таємниці, насолоджуючись приватністю. Однак уважні підписники нещодавно помітили на фото Олексія обручку, що викликало хвилю запитань. Виявилося, що пара розписалася понад рік тому, але вирішила не робити це подією для громадськості.

Позитив разом із дружиною
Позитив разом із дружиною

На відміну від традиційних гучних весіль зірок, Олексій та Юлія вирішили не влаштовувати пишного святкування. Вони оформили шлюб у вузькому колі, після чого відзначили подію вечерею з найближчими рідними. В умовах теперішньої ситуації в країні, пара вирішила не проводити великих святкувань, надаючи перевагу спокійній і теплій атмосфері.

Міцність почуттів та спільне майбутнє

Після одруження стосунки пари стали ще міцнішими. Олексій Завгородній наголосив, що шлюб лише посилив їхній зв’язок. Попри насичений графік артиста, пара намагається проводити якомога більше часу разом, насолоджуючись спільними моментами. Вони мають багато спільних традицій, серед яких кулінарні експерименти вдома, перегляди серіалів та навіть гра у відеоігри. Для Олексія сімейне життя стало важливим джерелом натхнення та відпочинку після напружених робочих днів.

Вони наважились оприлюднити правда про свої стосунки
Вони наважились оприлюднити правда про свої стосунки

З роками почуття пари не втратили своєї сили, і вони продовжують радіти одне одному. Позитив зізнається, що їхня пристрасть та інтерес до спільного життя не згасли, а навпаки — посилилися завдяки спільним традиціям і побутовим моментам. Навіть звичайний похід до супермаркету для них перетворюється на цікаву пригоду, під час якої музикант вигадує нові кулінарні шедеври.

Нові статті

Схожі статті

Наші бабусі так робили споконвіку: перевірений спосіб, як швидко нашаткувати капусту однаковими шматочками

Шаткування капусти – особлива наука. Вивчити її зможе кожна господиня, якщо дотримуватиметься порад. Пропонуємо до вашої уваги перевірений спосіб, як швидко та рівно нашаткувати білокачанну капусту.

Не холостяк, як думають всі: зірка серіалу “Довбуш” Олексій Гнатковський показав свою красуню-дружину і сина

Зірка українського кіно та театру, Олексій Гнатковський, який зіграв роль в епохальному фільмі "Довбуш", розповів про зйомки в цьому проекті та відкрив завісу свого особистого життя.

Танцюрист Влад Яма повідомив про особливу подію в житті: у весільному костюмі показався в Києві з дружиною

Хореограф Влад Яма переїхав жити за кордон понад 2 роки тому. Він разом із дружиною та дітьми оселився в США, але рідну Україну не забуває. Адже тут в нього колись відбувались вагомі події в житті.

Озолотили ручку: хто з українських зірок казково багатіє на своїх концертах – Каменських, Кароль, Сердючка

Тема заробітків зірок стала ще більш актуальною після численних скандальних корпоративів, які підняли хвилю обговорень щодо доречності поведінки артистів.