Танцюрист Влад Яма повідомив про особливу подію в житті: у весільному костюмі показався в Києві з дружиною

Хореограф Влад Яма переїхав жити за кордон понад 2 роки тому. Він разом із дружиною та дітьми оселився в США, але рідну Україну не забуває. Адже тут в нього колись відбувались вагомі події в житті.

Декілька днів тому Влад Яма відсвяткував 10-ту річницю весілля із коханою дружиною. Їх весілля проходило в українській столиці. На особистій сторінці в Instagram Влад Яма поділився світлинами з цього свята.

Влад Яма відсвяткував 10-ту річницю шлюбу з дружиною Ліліаною
Влад Яма відсвяткував 10-ту річницю шлюбу з дружиною Ліліаною

На фоотграфії танцюрист разом із коханою Лілією зображують весільний танок.

Я закоханий. Офіційно – 10 років – повідомив шанувальникам Влад Яма

Лілія Яма відреагувала на фото коротеньким коментарем:

Назавжди – написала вона під дописом

Влад Яма і Ліліана Кудлай одружилися в 2015 році. В шлюбі у них народився син Ліон. В Україні цей чоловік відомий не тільки як танцюрист, а також як суддя телевізійних проєктів “Танцюють всі”, “Танці з зірками”. Окрім того, Влад Яма під час перебування в Україні працював в складі журі шоу “Ліга Сміху”.

Влад Яма показав архівну світлину з минулого
Влад Яма показав архівну світлину з минулого

У вільний час танцюрист підробляв ді-джеєм на дискотеках. Коли в Україні розпочалася війна – він прийняв рішення виїхати за кордон. До речі, бажання жити та працювати в Америці в нього зʼявилося задовго до цього. Понад 6 років Влад Яма хотів перебратися жити в Штати, але щільна зайнятість на роботі в Україні заважала йому це зробити.

З початку повномасштабного вторгнення Влад Яма живе в Америці. Подейкують, що він задля виїзду з України заплатив прикордонникам велетенську суму коштів. Звісно ж, втеча Ями з рідної країни не залишилася непоміченою. Його, як і Олексія Потапенка – за це неодноразово хейтили в соціальних мережах.

До речі, раніше Влад Яма показав іншу світлину, на якій він виконує танцювальне па у воді.

За словами хореографа – світлина була зроблена в Криму під час святкування Міжнародного дня танцю у 2012 році.

В цьому році хореограф на День Незалежності України прийняв участь у благодійному заході.

Влад Яма в Америці займається благодійністю
Влад Яма в Америці займається благодійністю

Частина коштів, зібрана під час нього, була спрямована на підтримку київської лікарні “Охматдит”, що постраждала від російського обстрілу.

Нові статті

Схожі статті

Монатік розповів, як працює над поповненням. “Я ж вам сказав, що свої мрії треба перетворювати в цілі”

Дмитро Монатік мріє не тільки про успішну кар'єру, а й про велику родину, адже втілює свої мрії в реальність. Він також акцентує на цінностях і новій дитячій книзі.

Наші бабусі так робили споконвіку: перевірений спосіб, як швидко нашаткувати капусту однаковими шматочками

Шаткування капусти – особлива наука. Вивчити її зможе кожна господиня, якщо дотримуватиметься порад. Пропонуємо до вашої уваги перевірений спосіб, як швидко та рівно нашаткувати білокачанну капусту.

Не холостяк, як думають всі: зірка серіалу “Довбуш” Олексій Гнатковський показав свою красуню-дружину і сина

Зірка українського кіно та театру, Олексій Гнатковський, який зіграв роль в епохальному фільмі "Довбуш", розповів про зйомки в цьому проекті та відкрив завісу свого особистого життя.

Неочікувана правда про “колишнього” Дорофєєвої Позитива: одружений більше року. Що каже Юлія Сахневич?

Відомий як колишній учасник гурту "Время и Стекло", Позитив привертав увагу своїми музичними досягненнями, однак його особисті стосунки до недавнього часу залишалися під завісою таємниці.