Житловий комплекс на околицях Берліну: в мережу потрапили фото апартаментів 51-річного Винника в Німеччині

В мережі показали світлини квартири в Німеччині, де Олег Винник живе разом із своєю коханою Таюне і сином. Співак переїхав за кордон задовго до своєї популярності в Україні.

Олег Винник мешкає в Німеччині понад 2 десятиліття. Улюбленець українських вовчиць виїхав туди ще в молоді роки та навіть отримав німецьке громадянство. Там в нього народився син і пройшов великий проміжок життя.

Після початку повномасштабного вторгнення Олег Винник вирішив податися назад, до Німеччини. Де саме влаштувався виконавець разом із родиною?

Згідно з інформацією із відкритих джерел – Олег Винник мешкає на околицях Берліну (столиця Німеччини), в районі Шарлоттенбургу. Подейкують, що в цьому районі часто поселяються росіяни.

Отже, Олег Винник проживає в новому житловому комплексі, а його квартира розташована на останньому поверсі багатоповерхівки. Біля входу в цей комплекс можна побачити на фасаді будинку табличку з прізвищами тих, хто в ньому мешкає. Серед них присутнє і прізвище Олега Винника. Поряд із ним зазначено і назву музичної компанії RockSoulana Music, що належить йому.

Будинок в Німеччині, де живе Олег Винник
Будинок в Німеччині, де живе Олег Винник

Журналісти змогли відшукати місце проживання Олега Винника після того, як він сам зняв відео про своє життя з балкону квартири. У відеоролику співак похвалився врожаєм помідорів, які в нього ростуть на цьому ж балконі. Під час зйомки в кадр потрапили багато сусідніх будинків.

Після виїзду з України на початку 2022 року Олег Винник обрав для себе позицію мовчання. Він зник з медійного простору, перестав виходити на сцену і лише іноді за допомогою власної прес-служби розповідав про те, що хворіє та відправився лікуватись.

Лише через півтора року співак дав своє перше велике інтервʼю. Своє повернення до улюблених фанаток він анонсував лише наприкінці липня 2024 року.

В серпні поточного року Винник презентував нову пісню під назвою “Мої люди”. Артист присвятив її святу державного прапора і Дню Незалежності України.

Нові статті

Схожі статті

“Їм так пощастило, цим дітям”: найкраща подруга 49-річної Могилевської висловилась про її прийомних доньок

Наталія Могилевська вже понад два роки, як стала мамою для двох сестричок, які залишились без батьків. Подруга артистки Ольга Навроцька висловилась про її доньок і розповіла, чому їм пощастило.

Монатік розповів, як працює над поповненням. “Я ж вам сказав, що свої мрії треба перетворювати в цілі”

Дмитро Монатік мріє не тільки про успішну кар'єру, а й про велику родину, адже втілює свої мрії в реальність. Він також акцентує на цінностях і новій дитячій книзі.

Наші бабусі так робили споконвіку: перевірений спосіб, як швидко нашаткувати капусту однаковими шматочками

Шаткування капусти – особлива наука. Вивчити її зможе кожна господиня, якщо дотримуватиметься порад. Пропонуємо до вашої уваги перевірений спосіб, як швидко та рівно нашаткувати білокачанну капусту.

Не холостяк, як думають всі: зірка серіалу “Довбуш” Олексій Гнатковський показав свою красуню-дружину і сина

Зірка українського кіно та театру, Олексій Гнатковський, який зіграв роль в епохальному фільмі "Довбуш", розповів про зйомки в цьому проекті та відкрив завісу свого особистого життя.