“Їм так пощастило, цим дітям”: найкраща подруга 49-річної Могилевської висловилась про її прийомних доньок

Наталія Могилевська вже понад два роки, як стала мамою для двох сестричок, які залишились без батьків. Подруга артистки Ольга Навроцька висловилась про її доньок і розповіла, чому їм пощастило.

Співачка Наталія Могилевська ще на початку 2024 року розсекретила свою головну таємницю. Понад 2 роки тому вона, 49-річна успішна артистка і виконавиця пісень вирішила змінити статус і… стати мамою. Щоправда, народжувала не сама, а вирішила подарувати купу материнської любові двом дівчинкам-сестричкам, що залишились без батьків.

З моменту відвертого зізнання співачки пройшло вже більш ніж півроку. Обговорення теми дітей зійшло нанівець, але іноді все ж підіймається журналістами та знайомими Наталії Могилевської.

Зокрема, нещодавно свою думку щодо вдочеріння Мішель та маленької Софії висловила найкраща подруга артистки – Ольга Навроцька.

Ольга Навроцька розповіла про всиновлення двох дітей Наталією Могилевською
Ольга Навроцька розповіла про всиновлення двох дітей Наталією Могилевською

Письменниця та українська дизайнерка одягу зазначила, що названим донечкам Наталії Могилевської дуже пощастило із мамою. На думку Навроцької — її подруга прямо розквітла після того, як стала опікатись дівчатками, що залишилися сиротами.

Я обожнюю дивитись її Stories. Це прекрасно! – зізналася Ольга Навроцька в розмові із українською журналісткою Аліною Доротюк

Також дизайнерка розповіла про те, що Могилевська давно мріяла стати мамою. І цю мрію їй вдалося втілити в життя. Водночас Навроцька звернула увагу, що виховання і, тим паче – вдочеріння дітей є величезною відповідальністю. Її давня подруга не злякалась і взяла цю відповідальність на себе.

 

Їм так повезло, цим дітям – резумювала Ольга Навроцька. – Неймовірно просто

“Один Факт” нагадає читачам, що Наталія Могилевська вдочерила дівчат, які є рідними сестрами. Довгий час артистка приховувала цей факт від суспільства, бо хотіла, щоб доньки адаптувались до нового місця проживання.

Ольга Навроцька розповіла про всиновлення двох дітей Наталією Могилевською
Ольга Навроцька розповіла про всиновлення двох дітей Наталією Могилевською

До того ж, дівчата пережили травматичний досвід і їм довелось втратити рідних батьків.

Ба більше, старша Мішель, якій зараз 13 років – змушена була під час активних бойових дій рятувати молодшу Софійку, якій зараз вже виповнилось 4 рочки.

Старша названа донька Могилевської відвідує одну із звичайних столичних шкіл.

Нові статті

Схожі статті

Житловий комплекс на околицях Берліну: в мережу потрапили фото апартаментів 51-річного Винника в Німеччині

В мережі показали світлини квартири в Німеччині, де Олег Винник живе разом із своєю коханою Таюне і сином. Співак переїхав за кордон задовго до своєї популярності в Україні.

Монатік розповів, як працює над поповненням. “Я ж вам сказав, що свої мрії треба перетворювати в цілі”

Дмитро Монатік мріє не тільки про успішну кар'єру, а й про велику родину, адже втілює свої мрії в реальність. Він також акцентує на цінностях і новій дитячій книзі.

Наші бабусі так робили споконвіку: перевірений спосіб, як швидко нашаткувати капусту однаковими шматочками

Шаткування капусти – особлива наука. Вивчити її зможе кожна господиня, якщо дотримуватиметься порад. Пропонуємо до вашої уваги перевірений спосіб, як швидко та рівно нашаткувати білокачанну капусту.

Не холостяк, як думають всі: зірка серіалу “Довбуш” Олексій Гнатковський показав свою красуню-дружину і сина

Зірка українського кіно та театру, Олексій Гнатковський, який зіграв роль в епохальному фільмі "Довбуш", розповів про зйомки в цьому проекті та відкрив завісу свого особистого життя.