Вся правда вийшла назовні: 29-річна Аліна Гросу більше не приховує обличчя другого чоловіка – хто він

Аліна Гросу тривалий час приховувала обличчя теперішнього чоловіка, але фанати мали здогадки, хто ж це насправді може бути і не помилились - хто він?

Стало відомо, хто є обранцем української співачки Аліни Гросу. Ним виявився відомий російський актор Роман Полянський. Ця інформація з’явилася після того, як Гросу відвідала звану вечерю, організовану мером Нью-Йорка, на якій були присутні відомі дипломати, включаючи голову дипломатії США у G100 та посла ООН, Сіму Каретну.

На опублікованих у блозі Каретної фотографіях можна було побачити Гросу, яка позувала поруч із Полянським. Їхні романтичні стосунки розпочалися ще до початку повномасштабного вторгнення в Україні, і тепер, завдяки фото Каретної, стало зрозуміло, що Полянський став чоловіком Гросу, оскільки вона назвала його супутником співачки по життю.

Аліна Гросу вперше показала обличчя свого другого чоловіка. Фото з Instagram @ambdrsima
Аліна Гросу вперше показала обличчя свого другого чоловіка. Фото з Instagram @ambdrsima

У кінці лютого Аліна Гросу оголосила про своє заміжжя, викликавши широкий інтерес у фанатів. Артистка поділилася кількома фотографіями з весільної церемонії, проте обличчя свого чоловіка залишила в таємниці. Незважаючи на це, деякі деталі про обранця стали відомими. Виявилося, що її партнер — іноземець, який знає українську мову, і, за словами Гросу, має певну популярність в Україні.

Аліна Гросу вперше показала обличчя свого другого чоловіка
Аліна Гросу вперше показала обличчя свого другого чоловіка

Аліна також зазначила, що їхні професійні сфери дуже схожі: чоловік займається режисурою, зокрема фільмів, рекламних роликів і музичних кліпів, а також бере участь у різних проєктах. Це додало ще більше інтриги до їхнього союзу.

Аліна Гросу вперше показала обличчя свого другого чоловіка
Аліна Гросу вперше показала обличчя свого другого чоловіка

Фанати почали припускати, що обранцем артистки може бути Роман Полянський, з яким Гросу мала стосунки до початку вторгнення. Однак у 2022 році пара розлучилася. Згодом стало відомо, що чоловік Аліни – російський актор.

Нові статті

Схожі статті

“Вперше показую”: Віталій Козловський присвятив музичний кліп 7-місячному синочку та засвітив його обличчя

Український співак Віталій Козловський вперше показав обличчя маленького сина. Сьогодні Оскару виповнилося 7 місяців і з нагоди цього свята зірковий батько присвятив йому кліп.

При надії й без декрету? 29-річна Анна Кошмал розповіла, коли планує перестати працювати – не скоро

Нещодавно зірка Сватів Анна Кошмал повідомила про свою другу вагітність досить оригінальним способом, а згодом і розповіла, чи планує йти в декрет.

“Його серце не витримало”: найбагатша співачка України Камалія поховала чоловіка, якого звали Володею

Співачка Камалія неочікувано поділилась сумною новиною у своїх соцмережах - не стало її рідного Володі. У чому причина та як це сталося? Подробиці

“Їм так пощастило, цим дітям”: найкраща подруга 49-річної Могилевської висловилась про її прийомних доньок

Наталія Могилевська вже понад два роки, як стала мамою для двох сестричок, які залишились без батьків. Подруга артистки Ольга Навроцька висловилась про її доньок і розповіла, чому їм пощастило.