“Вперше показую”: Віталій Козловський присвятив музичний кліп 7-місячному синочку та засвітив його обличчя

Український співак Віталій Козловський вперше показав обличчя маленького сина. Сьогодні Оскару виповнилося 7 місяців і з нагоди цього свята зірковий батько присвятив йому кліп.

Рівно 7 місяців тому у співака та українського захисника Віталія Козловського та його законної дружини Юлії Бакуменко народився первісток. Маленький Оскар Козловський став для зіркового татуся центром Всесвіту.
Артист протягом останніх півроку регулярно ділиться милими світлинами із немовлям. Татусь ніжно тримає малюка на руках, ходить з Оскаром на прогулянки і встиг разом з дружиною похрестити немовля.
Сьогодні маленькому Оскару виповнюється 7 місяців з дня народження. І в цей святковий день його батько вирішив вперше показати його обличчя.

Віталій Козловський оприлюднив на особистій сторінці в Instagram відео-присвяту з кліпом на нову пісню. В ньому прийняли участь він сам, малюк-Оскар та їх чарівна дружина і мама Юлія Бакуменко.

Вперше показую обличчя свого синочка – написав Віталій Козловський

Артист також зізнався, що планував презентувати цей кліп на 1 місяць раніше — коли Оскару виповнилося 6 місяців. Однак завершити творчу роботу вчасно не вдалось через терміновий відʼїзд по роботі. Тому премʼєру довелося відкласти на 30 днів.

Віталій Козловський вперше показав обличчя сина
Віталій Козловський вперше показав обличчя сина

У відео зʼявляються наймиліші кадри з життя молодих батьків Козловських. Татусь із щирою посмішкою розмовляє з маленьким сином, сидячи на ліжку та вклавши Оскара собі на коліна. Хлопчик вдягнений у білу сорочку, розшиту золотим візерунком. Згодом у відео зʼявляється у мама немовляти, Юлія Бакуменко.

За словами Козловського – ця робота не є просто кліпом. Це – найкращі миті його життя, які підуть в родинний архів. І коли Оскар стане великим та обзаведеться власними дітьми – він зможе з посмішкою переглядати це відео і згадувати, яким він був маленьким і якою кількістю любові його оточили батьки.

Свої привітання хлопчику із днем народження в коментарях залишили акторка Наталія Денисенко, інтервʼюерка Аліна Шаманська та інші зіркові підписники співака.

Нові статті

Схожі статті

“Верх лицемірства”: Маша Єфросиніна сунула носа де не треба і отримала по заслузі від Олександра Волошина

Олександр Волошин, відомий блогер та чоловік співачки Анни Трінчер, піддав Машу Єфросініну гострій критиці після її інтерв'ю з його дружиною.

“Він завжди повертався”: 67-річна Світлана Білоножко розповіла, як її покійний чоловік ходив “наліво”

Майже 50 років вони були разом, але його не стало - чи знала дружина про невірність чоловіка? Світлана Білоножко розповіла всю правду щодо коханого Віталія.

“Живу в тумані з моменту двох смужок”: MamaRika зі сльозами на очах розповіла про важке материнства

MamaRika, відома українська співачка, відверто поділилася своїм непростим досвідом материнства, зокрема труднощами, з якими вона зіштовхнулася під час вагітності та після народження сина

“10 тисяч доларів”: Дядя Жора назвав конкретну суму свого заробітку щомісяця – бізнесмен на мільйон

Як виявилось Дядя Жора не такий простий чоловік, як здається, адже шоумен має безліч бізнесів, які приносять йому хороший дохід - скільки заробляє комік?